Infanterigatan 20 A

Stadsdel Norr , Östersund
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

11 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Modernt kontorshotell på Stadsdel Norr

Ett rum på 11 kvm ledigt på kontorshotellet. På Stadsdel Norr finns ett modernt kontorshotell. Kontorshotellet består av 12 kontorsrum i olika storlekar på våning 2. Rummen kommer är möblerade med skrivbord, kontorsstol och ett skåp för förvaring. I hyran ingår även bredband med hastigheten 30/30 Mbit/s.

Ytor

  • Total yta:

    11 m2

Utförande

Planlösning:

Gemensam entré på bottenvåningen där det finns möjlighet till möten både i den gemensamma loungemiljön samt i de två mötesrum som finns för bokning. På ovanvåningen finns det 12 kontorsrum samt ett pausrum (fikarum).

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

I området finns en blandad bebyggelse med såväl villor och radhus som hyreshus och kontorsbyggnader och skolor. På 10 minuters promenad nås Östersunds skidstadion med miltals med skidspår vintertid samt elljusspårsystem året runt.

Närservice:

Fyra kvarter från Östersunds gågata med all tänkbar service i form av butiker, restauranger mm. Stor mängd markparkering såväl med som utan motorvärmare finns i direkt anslutning till byggnaden samt inom närområdet

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med stadsbuss som angör hållplats direkt invid byggnaden samt länsbussar som angör hållplats två kvarter söder om byggnaden. Mycket goda parkeringsmöjligheter inom området med markparkeringar såväl med som utan motorvärmare. Fastigheten är belägen längs Infanterigatan mitt emellan Jägarvallsgatan och Fältjägargränd.
Infanterigatan 20 A