Kopparbergsgatan 4

Sofielunds industriområde , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

280 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik

Kontor med stort lager.

I fastigheten Kampen 25 finns nu denna kontorslokal ledig. Lokalen är belägen på BV med ingång från Kopparbergsgatan 2 samt varuintag från baksida. Lokalen har ett kontorsrum samt ett större rum för kontorslandskap.

Ytor

  • Total yta:

    280 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Annelund är ett bostadsområde i stadsdelen Södra Innerstaden, Malmö. Annelund ligger mellan Amiralsgatan och Sofielunds industriområde, öster om Lantmannagatan. Området byggdes på 1950-talet. Det består mest av bostadsrätter men även en dels hyresrätter. Intill vår fastighet Kampen 25 ligger parken Enskifteshagen som är ett grönt område med mycket aktiviteter.

Närservice:

I närområdet finns bland annat - Restaurang - Vårdcentral - Skola - Friskvård.

Kommunikationer

Busshållplats finns i anslutning till fastigheten. Triangeln når du på 10 min promenad eller 5 min cykeltur. Från Triangeln stationen tar du dig sedan vidare med tåg.
Kopparbergsgatan 4

Om MKB Fastighets AB

MKB är Malmös största fastighetsbolag med ca 23 000 lägenheter och ca 1 150 kommersiella lokaler. Vi ska genom balanserad hyressättning och nyproduktion bidra till en positiv utveckling i Malmö. MKB:s mål är t ex att vara en ledande aktör på Malmös bostadsmarknad med stor tillit hos hyresgäster, ett föredöme för andra fastighetsägare och att tillgodose kundernas behov av trygghet, trivsel och service. Som kund hos MKB får du en hyresvärd som kännetecknas av stabilitet och långsiktighet. Vårt arbete med att skapa nöjda kunder tar aldrig paus.

MKB Fastighets AB

Box 50405, Södra Förstadsgatan 47

202 14 MALMÖ

www.mkbfastighet.se

Fler annonser från MKB Fastighets AB