Färögatan 33

Kista , Kista
PDF Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
PDF
Yta

725 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

725 kvm på plan 17 i Kista Science Tower. Sveriges högsta kontorsbyggnad.

Ytor

  • Total yta:

    725 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående. Enligt överenskommelse

Utförande

Planlösning:

Kista Science Tower är med sina 32 våningar Sveriges högsta kontorsbyggnad och ett av Stockholms mest kända landmärken. Fastigheten består av sex kontorsbyggnader, varav den högsta är 160 meter. Högst upp i den 160 meter höga byggnaden finns en takterras med utsikt över stora delar av Stockholm. På våning 4 finns ännu en terrass med utemöbler som nås via restaurangen i byggnaden. Kista Science Tower är miljöcertifierat med LEED guld. Läs mer om LEED på Sweden Green Builiding Councils hemsida.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Närhet till stora trafiklederna E4 och E18. Arlanda och Bromma flygplats kan nås på en kvart med bil. T-banans blå linje och ett antal lokalbussar stannar precis vid Kista Science Tower och längre bort finns även hållplats för pendeltåg och flygbussar.

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Alldeles intill Kista Science Tower ligger Kista Galleria ett av Sveriges största och modernaste köpcentrum. Här finns alltid ett skönt myller av människor bland de dag- och kvällsöppna butikerna, restaurangerna och biosalongerna. På entréplanet i Kista Science Tower finns ett brett serviceutbud för både besökare och medarbetare. Här hittar du den centrala receptionen, konferensanläggningen, den välutrustade träningslokalen, de trivsamma restaurangerna, bankkontor m.m.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finnes

Närservice:

Kistamässan ligger mitt i den företagsexpansiva regionen Kista Science City som är ett av världens ledande ICT-kluster. I regionen finns i dagsläget drygt 1400 företag med viktiga aktörer som bland annat Ericsson, Nokia och Microsoft som nära grannar till Kistamässan.

Färögatan 33