Kapellgärdet | Uppsala

Favorit Dela

Vattholmavägen 10

Lokal lämpad för butik, café och cykelverkstad under uppförande.

Beskrivning

Lokal lämpad för butik, café och cykelverkstad under uppförande. Beräknad inflytt hösten 2019. Lokalen kommer ha skyltfönster och entré ut mot Vattholmavägen samt fönster in mot gården. Härifrån tar du dig lätt ner på stan med fina gång- och cykelvägar men även snabbt med bil till E4:ans påfarter.
  • Total yta

    131 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 131 2 200

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2200


Utförande

Planlösning:

Lokalen om 131 m² kommer ha en öppen flexibel yta med fönster i två väderstreck samt entré från Vattholmavägen. Den kommer vara färdigställd med målade väggar, golv, basbelysning, RWC och pentry. Den kommer även ha en fettavskiljare ifall nya hyresgästen vill driva café eller restaurang där det inte är krav på IM-kanal.


Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalerna ligger på Kapellgärdet/Kvarngärdet som är ett område där det under de senaste 10 åren expanderat mycket. Många nya bostäder och mycket folk i rörelse. Det är fina gång- och cykelvägar in till centrum och även till naturområdet Röbo.

Företag i närheten:

Nära till både Heidenstams torg med Ica, pizzeria, frisör mm och Kvarnengallerian som erbjuder ett generöst utbud av service. In till city tar man sig med cykel på 5-10 minuter.

Kommunikationer:

Goda busskommunikationer då Uppsala buss trafikerar Vattholmavägen samt endast 5 minuter med cykel till Resecentrum. E4:ans påfart ligger endast några minuter bort.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Roger Alm

Fastighetsmäklare

Roger Alm

roger.alm@maklarhuset.se

0706 VISA NR 0706-96 60 03

Marknadsförs av Mäklarhuset Kommersiella
maklarhuset.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Vattholmavägen 10