Skriv ut

Skapa PDF

Vattholmavägen 10, Kapellgärdet

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Övrigt
Hyra: 1 800 kr/m²/år. Hyran är för butik 1 800 kr/m²/år och för café/restaurang ca 2 200kr/ m²/år. Det är en kallhyra och värme, vatten, el, och moms tillkommer. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hy
Storlek: 131 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokal lämpad för butik, café och cykelverkstad under uppförande. Beräknad inflytt hösten 2019. Lokalen kommer ha skyltfönster och entré ut mot Vattholmavägen samt fönster in mot gården. Härifrån tar du dig lätt ner på stan med fina gång- och cykelvägar men även snabbt med bil till E4:ans påfarter. Hyran är för butik 1 800 kr/m²/år och för café/restaurang ca 2 000- 2 100 kr/ m²/år. Det är en kallhyra och värme, vatten, el, och moms tillkommer.

Utförande

Planlösning

Lokalen om 131 m² kommer ha en öppen flexibel yta med fönster i två väderstreck samt entré från Vattholmavägen. Den kommer vara färdigställd med målade väggar, golv, basbelysning, RWC och pentry. Den kommer även ha en fettavskiljare ifall nya hyresgästen vill driva café eller restaurang där det inte är krav på IM-kanal.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 131 1 800

Ekonomi

Hyra

1 800 kr/m²/år. Hyran är för butik 1 800 kr/m²/år och för café/restaurang ca 2 200kr/ m²/år. Det är en kallhyra och värme, vatten, el, och moms tillkommer. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hy

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalerna ligger på Kapellgärdet/Kvarngärdet som är ett område där det under de senaste 10 åren expanderat mycket. Många nya bostäder och mycket folk i rörelse. Det är fina gång- och cykelvägar in till centrum och även till naturområdet Röbo.

Företag i närheten

Nära till både Heidenstams torg med Ica, pizzeria, frisör mm och Kvarnengallerian som erbjuder ett generöst utbud av service. In till city tar man sig med cykel på 5-10 minuter.

Kommunikationer

Goda busskommunikationer då Uppsala buss trafikerar Vattholmavägen samt endast 5 minuter med cykel till Resecentrum. E4:ans påfart ligger endast några minuter bort.

Länkar

Vattholmavägen 10
Sökhjälp