Skriv ut

Skapa PDF

Vattholmavägen 10

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Övrigt
Hyra: 1 800 kr/m²/år. Hyran är en kallhyra. Det tillkommer värme, vatten, el, fastighetsskatt och moms.
Storlek: 195 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokal om 195 m² under uppförande på Kapellgärdet i Uppsala. Lokalen är lämpad som butik eller för gymverksamhet och beräknad vara inflyttningsklar hösten 2019.

Utförande

Planlösning

Lokalen har en area om 195 m² och är belägen i markplan med flera fönster och entré från Gamla Uppsalagatan. Längre in i lokalen kommer det vara en halvtrappa upp med en öppen yta och fönster mot innergården. Lokalen kommer färdigställas med målade väggar, golvbeklädnad, basbelysning, HWC och pentry.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 195 1 800

Ekonomi

Hyra

1 800 kr/m²/år. Hyran är en kallhyra. Det tillkommer värme, vatten, el, fastighetsskatt och moms.

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalerna ligger på Kapellgärdet/Kvarngärdet som är ett område där det under de senaste 10 åren expanderat mycket. Många nya bostäder och mycket folk i rörelse. Det är fina gång- och cykelvägar in till centrum och även till naturområdet Röbo.

Företag i närheten

Nära till både Heidenstams torg med Ica, pizzeria, frisör mm och Kvarnengallerian som erbjuder ett generöst utbud av service. In till city tar man sig med cykel på 5-10 minuter.

Kommunikationer

Goda busskommunikationer då Uppsala buss trafikerar Vattholmavägen samt endast 5 minuter med cykel till Resecentrum. E4:ans påfart ligger endast några minuter bort.

Länkar

Vattholmavägen 10
Sökhjälp