Föreningsgatan 49

Rörsjöstaden , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

88 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Butikslokal på 88 kvm med goda exponeringsmöjligheter ut mot Föreningsgatan. Välplanerad och ljus lokal med wc. Passar som butik/showroom/galleri.

Övrig information

Övrigt:

Ej lämplig för livsmedelsbutik, skönhetssalong eller café.

Ytor

  • Total yta:

    88 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Lea 6

Omgivning

Omgivning/natur:

Mitt i Rörsjöstaden finns nu denna charmiga butikslokal ledig med perfekt läge mellan Amiralsgatan och Värnhemstorget. Längs med Rörsjöstaden sträcker sig lummiga Kungsgatan med lekplatser, cykelstråk och caféer. Området består av lägenheter, hyresrätter blandat med bostadsrätter. Här finns hus i vacker arkitektur från 1870-talet. Området är berikat med varierande service. Här finner du bland annat livsmedelsaffär, restauranger, caféer, blomsterbutik och tandläkare på promenadavstånd.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig till lokalen. Strax utanför lokalen stannar stadsbuss 6 och 34. Buss 6 sträcker sig ändå från Toftanäs till Klagshamn med stopp utanför lokalen. Buss 34 går från Norra Hamnen till Sibbarp i Limhamn. Det finns bra cykelbanor till lokalen och det går bra att parkera bilen utanför lokalen.
Föreningsgatan 49

Om MKB Fastighets AB

MKB är Malmös största fastighetsbolag med ca 23 000 lägenheter och ca 1 150 kommersiella lokaler. Vi ska genom balanserad hyressättning och nyproduktion bidra till en positiv utveckling i Malmö. MKB:s mål är t ex att vara en ledande aktör på Malmös bostadsmarknad med stor tillit hos hyresgäster, ett föredöme för andra fastighetsägare och att tillgodose kundernas behov av trygghet, trivsel och service. Som kund hos MKB får du en hyresvärd som kännetecknas av stabilitet och långsiktighet. Vårt arbete med att skapa nöjda kunder tar aldrig paus.

MKB Fastighets AB

Box 50405, Södra Förstadsgatan 47

202 14 MALMÖ

www.mkbfastighet.se

Fler annonser från MKB Fastighets AB