Skriv ut

Skapa PDF

Elementvägen 4, Lindome

lindome

Välkommen till det nya kontorshotellet i Lindome Park!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 12 - 25 m²
Karta

Information

Beskrivning

Vill du och ditt företag utvecklas i en av Göteborgs absolut expansiva miljöer? I Lindome Park, med endast femton minuter med bil från centrala Göteborg, bygger vi nu ett kontorshotell i en kreativ och expansiv arbetsmiljö. Våra kontor är modernt designade och mellan 12-25 m2 stora och med gemensamma ytor för interaktion och konferens. Välkommen förbi på en personlig visning! 0708-210025.

Utförande

Byggår

1960

Renoveringsår

2017

Våningsplan

2 av 2

Antal rum

1

Teknisk information

Ventilation

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 12 25

Ekonomi

I hyran ingår

Värme, skatt, el

Omgivning

Företag i närheten

Svarta Fåret, Jordelit, Mekonomen

Parkeringsmöjligheter/garage

Ja

Närservice

Lindome Centrum ligger 2 minuter från Lindome Park

Kommunikationer

6 minuters promenad till Lindome Station för tåg mot Göteborg/Mölndal/Kungsbacka 2 minuters promenad till Lindome Centrum för buss mot Göteborg/Mölndal

Skyltläge

Ja

Vägbeskrivning

Från Göteborg: Följ Kungsbackaleden/E20/E6 söder mot Malmö. Ta avfarten 62 mot Spårhagavägen till Lindome. I rondellen, ta första avfarten på Spårhagavägen mot Lindome, fortsätt på Industrivägen. I rondellen, ta första avfarten på Elementvägen. Från Kungsbacka: Följ Kungsbackaleden/E20/E6 norr mot Göteborg. Ta avfarten 62 mot Spårhagavägen till Lindome. I rondellen, ta första avfarten på Spårhagavägen mot Lindome, fortsätt på Industrivägen. I rondellen, ta första avfarten på Elementvägen.

Elementvägen 4
Sökhjälp