Skriv ut

Skapa PDF

Johannefredsgatan 4, Mölndal

mölndal

Välkommen till ett trevligt kontor med bästa läge vid Söderleden. Fönster i fyra väderstreck ger fina utblickar. Bra kommunikationer.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 900 - 1 800 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ljusa och fina kontorsytor med möjlighet till anpassning. Både öppna kontorslösningar och enskilda rum är möjliga. Goda skyltmöjligheter. Huset är mycket lätt att nå, både med egen bil och allmänna kommunikationer. Buss stannar direkt utanför huset och går direkt till Frölunda Torg och Mölndals Centrum. Möjlighet att få totalt c:a 1800 kvm i två våningsplan. Välkommen på visning!

Planlösning

Utförande

Byggår

1990

Renoveringsår

2018

Våningsplan

1 av 3

Planlösning

Lokalen är flexibel och kan anpassas för både enskilda rum och öppna ytor.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ventilation

Till- och frånluft med kyla

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 900 1 800

Omgivning

Omgivning/natur

Området ligger i anslutning till Söderleden med närhet till både Åbro, Sisjön och fina naturområden. Området är mycket expansivt och uppskattas för sin närhet till Göteborg, men samtidigt ligger det utanför biltullarna.

Företag i närheten

Astra, Siemens, Tesla, ABB, Svenska Hem

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering utanför huset

Närservice

Flera lunchrestauranger finns i närområdet. På några minuters resväg finns såväl handel som övrig service på Frölunda torg, Sisjön och Mölndals Centrum.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med både bil och buss. Busshållplats direkt utanför huset med direktlinjer till Mölndals Centrum och Frölunda Torg.

Johannefredsgatan 4
Sökhjälp