Solna strand
| Solna

Favorit Dela

Vretenvägen 6

Trevlig kontorslokal med bra ljusinsläpp från två håll.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  2017-08-01 Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  452 m²

 • Hyra:
 • Total yta

  452 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Smultronet 2

Byggår:

1963

Våningsplan:

2

Planlösning:

Här finns möjlighet för rumsindelat eller öppnare planlösning.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Solna strand är ett strategiskt affärsområde som är under stor utveckling. Området består av en blandning av äldre fastigheter med industrikaraktär till mer moderna kontorslokaler. Ur kommunikationssynpunkt är det en fantastiskt knutpunkt. Här finns parkering för både bilar och cyklar och för den som önskar en stunds avkoppling finns sköna promenadvägar efter vattnet alldeles i närheten.

Närservice:

Ett flertal lunchrestauranger med olika inriktningar, varav en mycket uppskattad i fastigheten, finns i närheten. I området finns även mycket populära Villa Wera vars grundare bland annat vunnit årets kock och arrangerat Nobelmiddagen. Bageri, Pressbyrå, kemtvätt, frisör och träningsmöjligheter finns i området. Övrig service finns på bekvämt avstånd i Solna och Sundbyberg centrum.

Kommunikationer:

Solna strands tunnelbanestation nås efter bara någon minut. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4:an. Från Sundbyberg station avgår pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och tunnelbana. Bromma Flygplats nås efter några minuter med bil. Sommartid trafikerar pendelbåten Klara Mälarstrand, Lilla Essingen, Alviks Strand och Solna strand. Gratis för våra hyresgäster!


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anneli Aspe

Anneli Aspe

anneli.aspe@humlegarden.se

0739 VISA NR 0739-16 10 80

Marknadsförs av Humlegården Fastigheter AB
Box 5182, Engelbrektsplan 1
10244 STOCKHOLM
humlegarden.se
Vretenvägen 6