Jonsered
| Jonsered

Favorit Dela

Kanalstråket 1

Vill du och ditt företag utvecklas i en av Göteborgs absolut vackraste miljöer? I Jonsereds Fabriker erbjuder vi en kreativ och lugn arbetsmiljö!

  • Kategori:

    Kontor, Kontorshotell/Coworking

  • Storlek:

    15 - 70 m²

  • Hyra:
Välkommen till Jonsereds Fabriker! Här kan du och ditt företag utvecklas i en vacker miljö, endast åtta minuters resväg från centrala Göteborg. Fastigheten erbuder en kreativ och lugn arbetsmiljö med skogen och Säveån som närmaste grannar. I vårt populära kontorshotell finns just nu ett kontor på 18 kvm ledigt. Lokalen är modernt designad i en miljö med tydliga kopplingar till fastighetens industriella arv. Välkommen förbi på en personlig visning! 0708-210025
  • Total yta

    18 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 15 70

Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, skatt, el


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Jonsered 1:12

Renoveringsår:

2014

Våningsplan:

2 av 3

Planlösning:

I vårt kontorshotell finns just nu möjligheter att hyra ett kontor om 18 kvm. Som hyresgäst hos oss delar du på kök, konferensrum, gym och toaletter/dusch med övriga hyresgäster. Lokalerna har internet via fiber med möjlighet att hyra både serverrum och/eller lager i angränsande lokal. Bilen parkerar du gratis på vårt område!


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Natursköna omgivningar med Säven som rinner runt fastigheten.

Företag i närheten:

Poppels Bryggeri, Ericsson, Icebug, Husqvarna, CLWR, m.fl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gratis parkering

Närservice:

Lunchrestaurang finns på området samt servicebutik ca 100 m från fastigheten

Kommunikationer:

Pendeltågstationen ligger endast 50 m från fastigheten. Tågen går var 30:onde minut, varje kvart under rusningstid, från kl. 05 på morgonen till 00:40 på nätterna. Resan till Göteborg C tar 12 minuter. Busshållplats, med busslinjerna GUL Express och 519, ligger 100 m från fastigheten. Bil från centrala Göteborg tar ca. 8 minuter via E20. Närhet till Partille, Lerum och Göteborg.

Skyltläge:

Ja

Vägbeskrivning:

Från Göteborg: E20 mot Stockholm, kör förbi Partille och sväng av vid Jonsered, avfart 82. Kör igenom samhället och efter ca 200 m så ser du Jonsereds Fabriker på vänster sida.


Övrig information

Övrigt:

Jonsereds Fabriker erbjuder arbetsplats i en stimulerande, kreativ och modern miljö. Med 12 minuters tågresa från Göteborg och med tågstationen endast 50 meter från kontoret så är det ett smidigt alternativ till en kontorsplats i centrala Göteborg. Du slipper dessutom trängselavgifter!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Robert Lundberg

Uthyrare

Robert Lundberg

robert@hantverkslokaler.se

0708 VISA NR 0708-210025

Viktor Åhsberg

Uthyrare

Viktor Åhsberg

viktor@hantverkslokaler.se

0723 VISA NR 0723336200

Marknadsförs av Hantverkslokaler
William Gibsons Väg 1
43376 Jonsered
hantverkslokaler.se
Kanalstråket 1