Kristianstad
| Kristianstad

Favorit Dela

Stridsvagnsvägen 14

Letar du lokaler i en kreativ miljö, med bra kommunikationer och med naturen som närmaste granne? Då har du kommit rätt.

 • Kategori:

  Kontor, Kontorshotell/Coworking, Övrigt

 • Tillträde:

  Omgående

 • Hyra:

  Information om hyra se beskrivning.

 • Storlek:

  11 - 47 m²

Letar du lokaler i en kreativ miljö, med bra kommunikationer och med naturen som närmaste granne? Då har du kommit rätt. På Krinova finns kontor både för det lilla företaget och för de som behöver större utrymme. Drygt 90 företag hyr kontor och lokaler här. Vi vill att Krinova ska vara en plats där man träffas för att få inspiration, idéer och knyta nya kontakter. Därför arrangerar vi sociala aktiviteter som exempelvis fredagsfrukost för dig som hyresgäst. Krinova är en mötesplats. Årligen kommer närmare 25 000 besökare på möten och konferenser. Här finns lokaler för både mindre och större grupper och som hyresgäst ingår att du får disponera konferenslokaler upp till 50 personer max 16 timmar/månad. Krinova Incubator & Science Park erbjuder en kreativ tillväxtmiljö med stöd i utvecklings- och innovationsarbete. I Krinovas uppdrag ingår att rigga projekt mellan akademi, offentlig verksamhet och näringsliv som kan leda till nya affärsidéer och innovationer. Inom profilområdet mat – miljö – hälsa drivs samarbeten och projekt såväl på lokal, regional som internationell nivå. Krinova ägs av Kristianstads Kommun och Högskolan Kristianstad. I servicen till våra hyresgäster ingår: • Receptionsservice. Inklusive (kopiering, scanning, faxning, post och paketservice) • Konferensmöjligheter: Du får disponera våra fräscha konferenslokaler upp till 50 personer max 16 timmar/månad. • Alla som hyr kontor har tillgång till pentry med utrustning • Internet: Hjälp med att komma igång och välja leverantör via stadsnätet • Fredagsfrukost: Varje fredag anordnar vi gemensam frukost för företagarna i huset. Ett ypperligt tillfälle att berätta vem du är och skapa nya affärsmöjligheter. • Postfack: Ni får tillgång till ett eget postfack • Aktiviteter: Under året anordnas det seminarium och nätverksaktiviteter på Krinova som ni får inbjudan till. På Krinova finns också möjlighet att tillfälligt hyra produktionskök. Kanske ska du testa att ta fram en ny produkt? Hålla en kurs? Eller prova en utrustning för matlagning? Hyr in dig i produktionsköket hos Krinova i Kristianstad. Köket är fullt utrustat och har all den utrustning som behövs för allt från marmeladkokning, bakning till ren matlagning. Här finns stekbord, fritös, hushållsassistent, glassmaskin, kyl- och frysförvaring och gott om arbetsytor.
 • Total yta

  47 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 11 47

Ekonomi


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

På Krinova är det fri parkering dygnet runt och det behövs inget tillstånd.

Närservice:

I närheten finns det restauranger som erbjuder dagens lunch, ICA Kvantum, Apotek och busshållplatser med bra förbindelser till centrum.

Skyltläge:

Krinova skyltar ditt företag i huset och gör det även synligt på Krinovas hemsida, där du som företagare kan marknadsföra.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

EH

Ellinor Hansson

info@krinova.se

0738 VISA NR 0738532515

0738 VISA NR 0738532515

Marknadsförs av Krinova Incubator & Science Park
Stridsvagnsvägen 14
29139 Kristianstad
krinova.se
Stridsvagnsvägen 14