Skriv ut

Skapa PDF

Gruvgatan 35, Högsbo

västra frölunda

Effektiv och trevlig kontorslokal i fint skick, angränsande till friluftsområde och närhet till gym och lunchrestauranger.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: Offert lämnas gärna efter avstämning angående eventuella åtgärder
Storlek: 409 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen ligger på plan 5 av 6 med fint ljusinsläpp från tre håll. Ytan fördelar sig på 13 kontorsrum, konferensrum, 3 förråd, kapprum, 2 WC, samt pausrum med kök. Fastigheten har även en trevlig gemensam ljusgård som går att använda för utställningar och events för hyresgästerna. Omgivning/natur Högsbo är centralt beläget i Göteborg med närhet till Söderleden och Dag Hammarskjöldsleden. Parkeringsmöjligheter/garage Parkeringsmöjligheter ute och i garage finns på fastigheten Närservice Det finns stor variation av lunchrestauranger och närheten till köpcentret 421 ger stort utbud av butiker och övrig service. Precis intill fastigheten ligger Träningsverkets gym samt entré till Änggårdsbergen. På kort gångavstånd finns flera lunchrestauranger. Kommunikationer Busshållplats finns i närheten på JA Wettergrens gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

5 av 6

Antal rum

17

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 409

Ekonomi

Hyra

Offert lämnas gärna efter avstämning angående eventuella åtgärder

Övrig information

Övrigt

Om Palmung Mellin Fastigheter Behöver du hyra lokal, kontor eller lager i Göteborg? Palmung Mellin äger och förvaltar kommersiella fastigheter i strategiskt valda områden runt Göteborg. I vårt bestånd hittar du attraktiva lager-, kontor- och kombilokaler till rimliga priser. Vi värdesätter långsiktiga relationer och arbetar kontinuerligt för att möta våra hyresgästers önskemål. Det innebär att förvaltning och utveckling sker i nära samarbete med dig som kund. Palmung Mellin är ett familjeföretag som grundades 1989. Vårt fastighetsbestånd innefattar i dagsläget ca 55 000 kvm verksamhetslokaler och ett kontorshotell.

Länkar

Gruvgatan 35
Sökhjälp