Rosenlundsgatan 50

Södermalm , STOCKHOLM
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

120 m²

Hyra

4 700 kr/m²/år

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokalen är på 5e våningen med utsikt över Söders taknockar.

En välplanerad kontorslokal på 120 kvm. Södra Station ligger 1 minut bort och parkering finns tillgängligt.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 120 4 700

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

4700

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Siktet 5

Byggår:

2008

Våningsplan:

5

Planlösning:

Lokalen har ett kontorslandskap, tre mindre kontorsrum och ett bra pentry med pausyta. Två toaletter. Printerrum. Mottagningsyta för gäster.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

I närmsta omgivningen finns bostäder, kontor, flera restauranger och matbutiker, det ger liv till området dygnets samtliga timmar. Även Systembolag och andra mindre butiker finns nära. Tantolunden ligger på ett stenkasts avstånd och inbjuder till sköna promenader eller en löprunda.

Närservice:

På Rosenlundsgatan och på tvärgator finns mindre shoppingbutiker, bager, skomakare med mera. Flera restauraunger och matbutiker finns i närområdet. Med en kortare promenad når du söders utbud av affärer och restauranger med mera. Sats finns i huset med en stor gymanläggning.

Kommunikationer

Med tåg tar du dig enkelt hit, närmsta station är Stockholm södra och ligger några 100 meter från entrén. Flera bussar stannar alldeles utanför dörren. Buss 4 (Radiohuset-Gullmarsplan), buss 3 (Karolinska sjukhuset-Södersjukhuset) och buss 74 (Mariatorget T-station-Sickla Udde) stannar när entrén. Närmsta tunnelbanestation är Mariatorget (röd linje) och det tar ca 7-10 minuter att gå från kontoret. Du kan även nå Zinkensdamms tunnelbanestation på ungefär samma tid. Med bil är det enkelt att ta sig till E4:an. Det finns garageplatser i huset att hyra.
Rosenlundsgatan 50

Om Novier

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter. Från värdering till förvaltning, vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med en ständig hunger för innovativa lösningar skapar vi förbättring för både uppdragsgivare och hyresgäster. Genom lyhördhet i alla led förstår vi våra partners affär och skapar värde genom hårt arbete och nyskapande lösningar. Med oss får du en partner som både tänker stort in i framtiden men också får saker att hända i vardagen. På så sätt skapar vi värdefull utveckling och ökar värdet i varje fastighet, platsupplevelse och möte. Besök oss: Blasieholmsgatan 4 A (111 48 Stockholm), Torggatan 4 (411 05 Göteborg) och Gustav Adolf torg 10 A (211 39 Malmö). www.novier.se

Novier

Blasieholmsgatan 4A, Box 7043

103 86 Stockholm

www.novier.se

Fler annonser från Novier