Skriv ut

Skapa PDF

Gullrisvägen 1, Malmö

arlöv

Modern logistikfastighet utrustad med flertalet vädertätade portar och bra invändig takhöjd.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Lager/Logistik
Storlek: 5 000 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Modern logistikfastighet på 10 000 kvm lageryta samt 400 kvm kontor i Öresund (Arlöv, Burlövs kommun, Stora Bernstorp handel & industriområde). Nära på och avfart E6. Lagerdelen som är utrustad med sprinklersystem har 8 st vädertätade portar i ett väderstreck samt en port som går ner i marknivå via en ramp och takhöjden på lagret är 8,8 m till balk. Det finns tre rum för farligt gods på totalt ca 120 kvm och lagret är 82 m djupt och 118 m långt. Det finns även ett lagerkontor på lagret med kontorsrum och utrustad med toaletter. Storleken är ca 80 kvm. På kontorsytan finns omklädning för dam och herr, ett lunchrum för ca 40 pers med pentry, kontorslandskap på ca 80 kvm samt fyra kontorsrum och ett konferensrum. Kontoret är fräscht och det finns en välkomnande entré. Det finns möjlighet till att bygga mer kontor och anpassa enligt önskemål samt bygga ut ca 5 000 kvm lager. Lastgården är inhägnad och stor för större ekipage, uppställning eller liknande. Nära grannar: Subaru, Honda, Jungheinrich mfl.

Utförande

Byggår

2006

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 5 000

Omgivning

Närservice

Granne med Stora Bernstorp handelsområde med utbud inom det mesta. Jysk, Jula, Intersport, Elgiganten och City Gross är några av aktörerna som finns i området.

Kommunikationer

Kastrup ca 30 min - 3 h till Göteborgs Hamn - 3 h till Jönköping - 7 h till Stockholm Busshållplats finns i området Bernstorp.

Dokument

Gullrisvägen 1
Sökhjälp