Skriv ut

Skapa PDF

Klarabergsgatan 29, City

stockholm

Kontorsrum på 111 kvm ca 20 arbetsplatser i Business Center City, ett väldigt centralt och lättillgängligt kontorshotell med mycket god service.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Hyra: Hyran baseras på delvis på antal personer och arbetsplatser i rummet
Storlek: 45 - 500 m²
Tillträde: Justerbart tillträdesdatum
Karta

Information

Beskrivning

Letar du efter ett stort kontor för ditt växande arbetslag? Få ett privat arbetsutrymme med öppen planlösning som är perfekt för 10-15 personer, och därtill kostnadsfri tillgång till delade utrymmen på över 200 kvm på ett av stadens mest prestigefyllda lägen. I detta erbjudande ingår ett fullt möblerat kontor med öppen planlösning för 10-15 personer utrustat med moderna ergonomiska kontorsmöbler, trådlöst höghastighetsinternet, fasta telefonlinjer och telefoner, samt tillgång till en gemensam skrivare, skanner och kopieringsapparat. Du får ta del av administrativa tjänster, inklusive professionell telefonsvarartjänst, mottagning och eftersändning av post och en receptionist som hälsar på dina besökare. I de gemensamma utrymmen ingår mötesrum som bokas per timme, ett kök med te- och kaffekokare, en affärslounge och ett mindre pausutrymme. Alla drift-, rengörings- och underhållskostnader av ditt kontor och delade utrymme ingår. Som Regus-medlem får du även tillgång till Regus gemenskapsevenemang, erbjudanden och rabatter från ledande varumärken, samt kostnadsfri användning av 50 miljoner WiFi-hotspots runt om i världen. Behöver du mer utrymme? Vi kan skräddarsy privata kontor från 1 till 100 skrivbord, eller ännu fler. Lämna dina arbetsutrymmesbehov till oss och få mer tid att fokusera på ditt företag. Med ett stort utbud av professionella, inspirerande och samarbetande arbetsutrymmen och gemenskaper att välja bland, har Regus redan hjälpt fler än 2,5 miljoner människor anamma arbetsplatsrevolutionen. Arbeta var, när och hur du vill i professionella utrymmen som utformats för produktivitet. Med över 3 000 platser och 100 000 kontor från 5 till mer än 1 000 kvm har vi det perfekta arbetsutrymmet för alla. Gör en förfrågan nu http://www.regus.se/workspace/sweden/stockholm/stockholm-city?utm_source=objektvision&utm_medium=Portal.

Planlösning

Utförande

Byggår

1957

Renoveringsår

2013

Våningsplan

2 av 6

Antal rum

37, anpassningsbart

Planlösning

Kontorsrummet 111 kvm, rektangulärt, ljust med fönster på två sidor. Hela kontorshotellet är 1200 kvm, 2 våningsplan (våning 1-2), 37 kontorsrum i storlekarna 6-111 kvm (kan anpassas och utökas vid behov). 600 kvm gemensamma utrymmen med reception, kök, pentryn, loungeyta, 2 uteplatser, konferensrum, samtalsrum, toaletter, dusch m.m.

Teknisk information

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

Tunnelbana alla linjer och lokalbussar precis utanför entrén. Arlanda Express, Flygbussarna, pendeltåg och fjärrtåg (Centralstationen) ett par minuters promenad.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 45 500

Ekonomi

Hyra

Hyran baseras på delvis på antal personer och arbetsplatser i rummet

I hyran ingår

Värme, skatt, el

Omgivning

Omgivning/natur

Innerstad

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsgarage finns i samma hus (hiss direkt upp till kontoret) samt i flera grannfastigheter som Åhléns, Klarabergsgaraget, Gallerian, Zenit, Citygaraget, Hötorget m.fl.

Närservice

Allt som city och innerstan har att erbjuda; restauranger, butiker, hotell, gym, banker, kultur m.m.

Kommunikationer

Tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, Arlanda Express, Flygbussarna, lokalbussar.

Vägbeskrivning

https://www.google.se/maps/place/Klarabergsgatan+29,+111+21+Stockholm/@59.3319685,18.0601233,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x465f9d5e17a9fb99:0x38a8524ad0d63df5

Länkar

Klarabergsgatan 29
Sökhjälp