Skriv ut

Skapa PDF

Kabingatan 11, Bulltofta industriområde, Malm

malmö

Härligt ljust våningsplan med stora möjligheter på Bulltofta.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 416 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Ett ljust våningsplan med härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. I dagsläget består ytan av 13 kontorsrum och 3 stora konferensrum med härligt ljus. Kontorsrummen kan med fördel öppnas upp och ytan kan blandas upp med arbetsplatser i öppet kontorslandskap. Här ges stor möjlighet att påverka utformning och inredning då lokalen är i behov av en renovering. Vid entrén finns bra möjlighet att bygga om till reception vid behov. Lokalen är belägen på plan 2 i fastigheten. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Planlösning

Utförande

Planlösning

Lokal med cellkontor för de som önskar arbeta ostört. Planlösningen kan med fördel öppnas upp och anpassas för att passa er verksamhet.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 416

Omgivning

Omgivning/natur

Bulltofta är ett av Malmös mest expansiva industriområden med bra infrastruktur och ett rikt serviceutbud.

Närservice

Fastighetens läge ger närhet till centrala Malmö. Med bil tar du dig snabbt till Värnhemstorget och köpcentret, Entré med lunchrestauranger, butiker och service. Inom området och på gångavstånd finns ett flertal lunchrestauranger. Trevliga gröna promenadstråk finns runt om fastigheten.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med närhet till Inre Ringvägens på- och avfart, samt god anslutning till Yttre Ringvägen och dess förbindelse med Öresundsbron. För den som behöver nyttja bil finns det parkeringsplatser alldeles utanför byggnaden. Det finns också möjlighet att ta sig med buss till fastigheten, då stadsbussarna trafikerar området.

Övrig information

Övrigt

Det finns hiss i fastigheten.

Kabingatan 11
Sökhjälp