Bulltofta industriområde, Malm | Malmö

Favorit Dela

Kabingatan 11

Ljust våningsplan på Bulltofta.

Beskrivning

Ett ljust våningsplan med härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. I dagsläget består ytan av 13 kontorsrum och 3 stora konferensrum med härligt ljus. Kontorsrummen kan med fördel öppnas upp och ytan kan blandas upp med arbetsplatser i öppet kontorslandskap. Här ges stor möjlighet att påverka utformning och inredning då lokalen är i behov av en renovering. Vid entrén finns bra möjlighet att bygga om till reception vid behov. Lokalen är belägen på plan 2 i fastigheten. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.
  • Total yta

    416 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Höjdrodret 3

Planlösning:

Lokal med cellkontor för de som önskar arbeta ostört. Planlösningen kan med fördel öppnas upp och anpassas för att passa er verksamhet.


Omgivning

Omgivning/natur:

Bulltofta är ett av Malmös mest expansiva industriområden med bra infrastruktur och ett rikt serviceutbud.

Närservice:

Fastighetens läge ger närhet till centrala Malmö. Med bil tar du dig snabbt till Värnhemstorget och köpcentret, Entré med lunchrestauranger, butiker och service. Inom området och på gångavstånd finns ett flertal lunchrestauranger. Trevliga gröna promenadstråk finns runt om fastigheten.

Kommunikationer:

Goda kommunikationer med närhet till Inre Ringvägens på- och avfart, samt god anslutning till Yttre Ringvägen och dess förbindelse med Öresundsbron. För den som behöver nyttja bil finns det parkeringsplatser alldeles utanför byggnaden. Det finns också möjlighet att ta sig med buss till fastigheten, då stadsbussarna trafikerar området.


Övrig information

Övrigt:

Det finns hiss i fastigheten.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Judy Korman

Judy Korman

Judy.Korman@klovern.se

010- VISA NR 010-482 78 06

Marknadsförs av Klövern AB
klovern.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Kabingatan 11

Om Klövern AB

Klövern är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. En central komponent i Klöverns affärsidé är närhet och engagemang, genom lokalt baserad personal på alla prioriterade orter säkerställer vi att våra hyresgäster, liten som stor, ska kunna få bästa möjliga service och bemötande.

Fler annonser från denna annonsör