Boländerna | Uppsala

Favorit Dela

Säbygatan 13-15

Beskrivning

Verksamhetslokal om totalt ca 2 290 m² med bra skyltläge belägen på Säbygatan 13-15 i Boländerna. Lokalerna är flexibla med ett bra läge i expansiva Boländerna med goda kommunikationsmöjligheter och mycket stort utbud av service.
  • Total yta

    2290 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 400 2 290

Ekonomi


Utförande

Planlösning:

Mycket flexibla lokalytor om totalt 2 290 m² med stora gårds- och uppställningsytor samt tre tält om totalt 900 m². Lokalerna består av kontor, butik/utställning samt varm- och kallager. Det finns flera entréer från Säbygatan och flera portar mot gårdsytan.


Omgivning

Omgivning/natur:

Attraktivt läge i främre Boländerna, nära södra uppfarten till Uppsala Entré. I omgivningen finns flera mindre och större företag, butiker, restauranger, bank etc. Boländerna är ett expansivt område med handel, industri och kontor.

Företag i närheten:

Mycket god service då Uppsalas centrum ligger nära samt Boländernas utbud av flera stora varuhus och gallerian Bolands city.

Kommunikationer:

Fastigheten ligger nära Uppsala centrum, området trafikeras av lokalbussar och det är enkelt att ta sig med bil till E4:ans påfarter.. En promenad till Resecentrum tar ca 10 minuter.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Claes Du Rietz

Fastighetsmäklare

Claes Du Rietz

claes.durietz@maklarhuset.se

0703 VISA NR 0703390101

Marknadsförs av Mäklarhuset Kommersiella
maklarhuset.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Säbygatan 13-15