Skriv ut

Skapa PDF

Säbygatan 13-15, Boländerna

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik
Hyra: Hyran fastställes i samråd med hyresvärden. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Storlek: 400 - 2 290 m²
Karta

Information

Beskrivning

Verksamhetslokal om totalt ca 2 290 m² med bra skyltläge belägen på Säbygatan 13-15 i Boländerna. Lokalerna är flexibla med ett bra läge i expansiva Boländerna med goda kommunikationsmöjligheter och mycket stort utbud av service.

Utförande

Planlösning

Mycket flexibla lokalytor om totalt 2 290 m² med stora gårds- och uppställningsytor samt tre tält om totalt 900 m². Lokalerna består av kontor, butik/utställning samt varm- och kallager. Det finns flera entréer från Säbygatan och flera portar mot gårdsytan.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 400 2 290

Ekonomi

Hyra

Hyran fastställes i samråd med hyresvärden. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Omgivning

Omgivning/natur

Attraktivt läge i främre Boländerna, nära södra uppfarten till Uppsala Entré. I omgivningen finns flera mindre och större företag, butiker, restauranger, bank etc. Boländerna är ett expansivt område med handel, industri och kontor.

Företag i närheten

Mycket god service då Uppsalas centrum ligger nära samt Boländernas utbud av flera stora varuhus och gallerian Bolands city.

Kommunikationer

Fastigheten ligger nära Uppsala centrum, området trafikeras av lokalbussar och det är enkelt att ta sig med bil till E4:ans påfarter.. En promenad till Resecentrum tar ca 10 minuter.

Länkar

Säbygatan 13-15
Sökhjälp