Skriv ut

Skapa PDF

Bälinge-Svista 55, Svista

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Hyra: Hyra enligt överenskommelse med fastighetsägaren. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Storlek: 591 m²
Karta

Information

Beskrivning

I denna nyproducerade byggnad har du möjlighet att till stor del utforma lokalen efter dina behov. Möjlighet till stora inbjudande entrépartier samt stora skyltar mot vägen. Bred trappa upp till övre plan där du kan fortsätta med butiken samt ha möjlighet till bra personalutrymmen och/eller kontor. Möjlighet till port för in/utlastning på baksidan av huset. Lokalen är på bottenplan idag till största delen oinredd varför du kan dela av lokalen för butik och lager efter önskemål. 2 rejäla WC-rum med dusch på bottenplan samt 1 på övre plan. Hyran fastställes i samråd med hyresvärden.

Utförande

Planlösning

Du har möjlighet att i mycket stor omfattning påverka planlösningen. På bottenplan om 431 kvm finns idag 2 st rejäla WC-rum med dusch i varje bred trappa till övervåningen samt möjlighet att installera hiss mellan planen. I övrigt kan du påverka lokalens utformning placering av entrépartier och ev andra fönster m.m. In/utlastningsport finns på baksidan. Övre plan om 160 kvm har idag ett färdigt WC-rum med dusch. I övrigt kan du även här påverka planlösningen för att få till ytterligare butiksarea och eller kontor och personalutrymmen. Även här stor möjlighet att påverka placering av fönster. Lokalen har på övre plan en mäktig takhöjd upp till nock med synliga träbalkar.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 591

Ekonomi

Hyra

Hyra enligt överenskommelse med fastighetsägaren. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Omgivning

Omgivning/natur

I fastighetens äldre del finns idag butik för båtar, båtmotorer m.m. samt bl.a. en restaurang.

Företag i närheten

Lunchrestaurang finns på området.

Kommunikationer

Bussar stannar i närheten

Bälinge-Svista 55
Sökhjälp