Fabriksvägen 1A, Vallentuna, Vallentuna - Lager
Fabriksvägen 1A, Vallentuna
Fabriksvägen 1A, Vallentuna, Vallentuna - Lager
Fabriksvägen 1A, Vallentuna, Vallentuna - Lager
Fabriksvägen 1A, Vallentuna, Vallentuna - Lager
Fabriksvägen 1A, Vallentuna, Vallentuna - Lager

Vallentuna | Vallentuna

Favorit Dela

Fabriksvägen 1A

Lager i markplan med stor port och högt i tak. Lättillgänglig för i och urlasting.

Beskrivning

Denna lokal som ligger i markplan är mycket lättillgänglig och kan användas för olika verksamheter. En takhöjd från ca 5m till 7 m. Lokalen har tidigare fungerat som snickeri och den lämpar sig främst för lager med mindre kontor alt enklare verkstad och lager. Fastigheten nås enkelt och via den stora ytan utanför lokalen samt den stora porten är den väldigt smidig för i och urlastning.
  • Total yta

    150 m2


Utförande

Renoveringsår:

2017

Planlösning:

Lokalens yta består främst av en stor öppen yta med högt i tak och stor port som är ca 4 m bred och ca 3 m hög. I bakkant finns en rwc samt möjlighet till ett pentry eller lättare verkstad med behov av vatten. Utöver finns en liten entresoldel en trappa upp om ca 25kvm där möjlighet till kontorsplatser finns. Lokalen har gott om fönster vilket gör den ljus och trevlig att jobba i.


Teknisk information

Takhöjd:

5 m

Källa: https://byggtjanst.se/acdmy/en-introduktion-till-miljocertifiering


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger på Fabriksvägen, i företagsområdet strax norr om centrala Vallentuna, vid Teknikvägen och längs med Banvägen mot Ormsta, samt Roslagsbanans sträckning mot Kårsta. Precis intill fastigheten har Paragon Nordic (fd Aerosol Scandinavia) en stor anläggning, och i området finns ett flertal olika verksamheter, bl.a. bilverkstad, däckverkstad och mekaniska verkstäder. Området omges i övrigt av blandad bebyggelse bestående av mestadels bostäder.

Närservice:

Tvärs över gatan finns Tuna Steakhouse, som är en restaurang med ett varierat utbud och som erbjuder lunchbuffé fram till kl. 14. I området finns även frisör, sjukgymnast, kiropraktor, ortoped, hudterapeut, akupunktör, samt diverse kommunala verksamheter som utbildning, ungdomsmottagning, m.m. I närliggande Vallentuna centrum finns all övrig service man kan önska genom ett rikt utbud av butiker och restauranger.

Kommunikationer:

Bil: Det är mycket smidigt att ta sig till och från fastigheten då den ligger i nära anslutning till korsningen Banvägen/Teknikvägen som löper genom centrala Vallentuna och som båda leder till väg 268 - Väsbyvägen. Buss: Precis intill fastigheten finns hållplats för ett flertal busslinjer med täta avgångar: 524 (Upplands Väsby station - Vallentuna station) 608 (Stockholm, Humlegården - Norrgården) 610 (Danderyds sjukhus - Täby - Rosengården 660 & 662 (Vallentuna - Ormsta) 663 (Vallentuna station-Lindö-Gällstaberg-Säby) 687 (Vallentuna - Kista) Roslagsbanan: Vallentuna station och Ormsta station ligger båda på promenadavstånd från fastigheten.

Vägbeskrivning:

Det är mycket lätt att hitta till fastigheten: Från Banvägen, som löper genom centrala Vallentuna, tar man av in på Teknikvägen som man följer ett femtiotal meter så kommer man till fastigheten. Man kan även angöra Teknikvägen från väg 268 (Väsbyvägen), och följer då den i sin sträckning österut, till man kommer till fastigheten strax intill korsningen Teknikvägen/Banvägen.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Anna Johansson

Uthyrare

Anna Johansson

anna.johansson@nordicpm.se

073- VISA NR 073-2534612

Marknadsförs av Nordic PM AB
nordicpm.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Fabriksvägen 1A

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Fler annonser från denna annonsör