Kungsängsesplanaden 4C

Industristaden , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

179 m²

Hyra

1 800 kr/m²/år. Det är en kallhyra. Moms tillkommer. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
Lokal om 179,5 m² är under uppbyggnad i Åsikten Södra 1 i Kungsängen! Lokalen är lämpade för butik/kontor och kommer ha ett fantastiskt läge nära årummet och Uppsala stadspark med fina promenadstråk in till Uppsala centrum. Beräknat tillträde är kvartal 4 år 2018.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 179 1 800

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1800

Hyresinformation:

Det är en kallhyra. Moms tillkommer. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Utförande

Planlösning:

Lokal nr 3 om 179,5 m² har fönster i tre väderstreck med större fönsterpartier och entré ut mot Kungsängsesplanaden. Lokalen kommer ha vita målade väggar, vitt plocktak och parkettgolv. Det kommer vara trinettkök och en RWC med klinker.

Omgivning

Omgivning/natur:

Området har ett fantastiskt läge invid Fyrisån med bro över till Uppsalas lummiga stadspark med fina promenadstråk. Till stadskärnan går du på några minuter och det finns även bra service i Kungsängen /Industristaden.

Kommunikationer

Det är nära till Resecentrum som är navet för tåg- och busskommunikationer i Uppsala och endast någon minut med bil till Kungsängsleden som leder till E4:ans påfart i båda riktningarna.
Kungsängsesplanaden 4C