Skriv ut

Skapa PDF

Marma Gård Företagsby, Marma Gård

knivsta

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 900 kr/m²/år. Hyran är en kallhyra exkl moms. Inklusive Wifi. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Storlek: 130 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till Marma Gård Företagsby som ligger mellan Uppsala och Knivsta med ett skönt naturläge. Här finns just nu möjlighet att hyra 130 kvm kontor/verksamhetslokal. Man kan även hyra konferensrum, festlokal med tillhörande storkök samt vinkällare. Marma Gård Företagsby erbjuder modern teknik och hög kvalitet till förmånliga priser i trivsam miljö. Företagsbyn har idag 17 företag som hyresgäster. De flesta företagen är unga och nystartade och har här möjlighet att växa med lokaler och mark. Knivsta kommun är en företagarvänlig kommun där företagen har alla möjligheter att utvecklas. Fiber med wifi finns indraget i byggnaden och ingår i hyran. Här finns även gott om parkeringar.

Utförande

Byggår

2001

Planlösning

Här erbjuds kontorsytor på plan om 130 kvm. Byggnaden har wifi (fiber), jordvärme, kyla och FTX ventilation. Samtliga hyresgäster har dessutom möjlighet att hyra två konferensrum, festlokal med tillhörande storkök, samt vinkällare.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 130 900

Ekonomi

Hyra

900 kr/m²/år. Hyran är en kallhyra exkl moms. Inklusive Wifi. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Omgivning

Omgivning/natur

Kontoret har ett lugnt läge i en härlig miljö med vacker natur men ändå med närhet till all form av service i Knivsta, Uppsala och Arlanda.

Kommunikationer

Buss 186 och bil

Vägbeskrivning

Marma är beläget mellan Stockholm och Uppsala. Avståndet till Uppsala är ca 13 km, till Arlanda ca 23 km och till Knivsta/E4an ca 5 km. Till närmsta busshållplats är det endast 200 m där Upplands Lokaltrafik trafikerar med linje 186.

Länkar

Marma Gård Företagsby
Sökhjälp