Björnvägen 9

Mariedal , UMEÅ
Spara Dela
Spara Dela
Yta

300 - 635 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

Flexibel och rymlig butikslokal mitt i handelsområdet på Mariedal.

Lokalen är belägen på Mariedals handelsområde. Lokalen har en öppen planlösning för butiksdelen. Lager- och personalutrymme finns i de bakre delarna. På fastigheten finns det bra skyltmöjligheter och besöksparkeringar för kunder. Parkeringsplatser med motorvärmare finns att hyra. Det finns goda möjligheter att tillsammans utforma och anpassa lokalen efter de behov ni har. Internet: Telia öppen fiber och Umenet fiber finns i huset. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att kontakta oss vid frågor!

Övrig information

Övrigt:

100% Förnyelsebar el Vi köper enbart ursprungsmärkt el. Märkningen är en garanti för att elen kommer från förnyelsebara energikällor; vindkraft, vattenkraft, biomassa och solkraft. Miljöcertifikat Flera av våra fastigheter är certifierade enligt märkningarna GreenBuilding, Miljöbyggnad och BREEAM.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 300 635

Utförande

Våningsplan:

1

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Handelsområdet på Mariedel/Ersboda, Stora Birk är ett stort och välbesökt område. Här finns allt man behöver för både privatpersoner och företagare såsom restauranger, bensinstationer, kaféer, modebutiker, yrkesbutiker, konferensanläggningar, matvaruaffärer, gym, friskvårdsanläggningar, frisörer, kontor, företagshotell, detaljhandel, bilhandlare och camping med tempererat bad. Stadsdelarna Ersboda och Mariedal är ett även ett omtyckt bostadsområde med aktivt föreningsliv och närhet till naturen och alla dess möjligheter. Ni hittar området i den norra delen av Umeå stad med goda bussförbindelser och möjlighet till gratis parkering.

Närservice:

Restauranger, matvaruaffärer och övrig handel.

Kommunikationer

Mellan Umeå Centrum och Mariedal/Ersboda är det goda bussförbindelser och busshållplats ligger nära butiken. Med bil tar det bara 5 minuter in till Umeå Centrum. Flygplatsen ligger endast 6-7 minuter utanför staden och traffikeras flitigt av flera större flygbolag. Med Botniabanan har vi idag en snabb och direkt tågförbindelse söderöver ner till Stockholm.
Björnvägen 9

Om Diös Fastigheter AB

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 24,5 mdkr, ett bestånd om 329 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 455 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB

Storgatan 38B

90326 UMEÅ

www.dios.se

Fler från Diös Fastigheter AB