Mariedal
| UMEÅ

Favorit Dela

Björnvägen 9

Flexibel och rymlig butikslokal mitt i handelsområdet på Mariedal.

  • Kategori:

    Butik

  • Storlek:

    300 - 635 m²

  • Hyra:
Lokalen är belägen på Mariedals handelsområde. Lokalen har en öppen planlösning för butiksdelen. Lager- och personalutrymme finns i de bakre delarna. På fastigheten finns det bra skyltmöjligheter och besöksparkeringar för kunder. Parkeringsplatser med motorvärmare finns att hyra. Det finns goda möjligheter att tillsammans utforma och anpassa lokalen efter de behov ni har. Internet: Telia öppen fiber och Umenet fiber finns i huset. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att kontakta oss vid frågor!
  • Total yta

    635 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 300 635

Utförande

Våningsplan:

1


Omgivning

Omgivning/natur:

Handelsområdet på Mariedel/Ersboda, Stora Birk är ett stort och välbesökt område. Här finns allt man behöver för både privatpersoner och företagare såsom restauranger, bensinstationer, kaféer, modebutiker, yrkesbutiker, konferensanläggningar, matvaruaffärer, gym, friskvårdsanläggningar, frisörer, kontor, företagshotell, detaljhandel, bilhandlare och camping med tempererat bad. Stadsdelarna Ersboda och Mariedal är ett även ett omtyckt bostadsområde med aktivt föreningsliv och närhet till naturen och alla dess möjligheter. Ni hittar området i den norra delen av Umeå stad med goda bussförbindelser och möjlighet till gratis parkering.

Närservice:

Restauranger, matvaruaffärer och övrig handel.

Kommunikationer:

Mellan Umeå Centrum och Mariedal/Ersboda är det goda bussförbindelser och busshållplats ligger nära butiken. Med bil tar det bara 5 minuter in till Umeå Centrum. Flygplatsen ligger endast 6-7 minuter utanför staden och traffikeras flitigt av flera större flygbolag. Med Botniabanan har vi idag en snabb och direkt tågförbindelse söderöver ner till Stockholm.


Övrig information

Övrigt:

100% Förnyelsebar el Vi köper enbart ursprungsmärkt el. Märkningen är en garanti för att elen kommer från förnyelsebara energikällor; vindkraft, vattenkraft, biomassa och solkraft. Miljöcertifikat Flera av våra fastigheter är certifierade enligt märkningarna GreenBuilding, Miljöbyggnad och BREEAM.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

David Nygren

David Nygren

david.nygren@dios.se

+46 VISA NR +46 10 470 98 55

Marknadsförs av Diös Fastigheter AB
Storgatan 38B
90326 UMEÅ
dios.se
Björnvägen 9

Om Diös Fastigheter AB

Med ca 370 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till ca 11,7 Mdr är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Diös Huvudkontor ligger i Östersund, och Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap.

Fler annonser från denna annonsör