Skriv ut

Skapa PDF

Björnvägen 9, Mariedal

umeå

Flexibel och rymlig butikslokal mitt i handelsområdet på Mariedal.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 300 - 635 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen är belägen på Mariedals handelsområde. Lokalen har en öppen planlösning för butiksdelen. Lager- och personalutrymme finns i de bakre delarna. På fastigheten finns det bra skyltmöjligheter och besöksparkeringar för kunder. Parkeringsplatser med motorvärmare finns att hyra. Det finns goda möjligheter att tillsammans utforma och anpassa lokalen efter de behov ni har. Internet: Telia öppen fiber och Umenet fiber finns i huset. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att kontakta oss vid frågor!

Planlösning

Utförande

Våningsplan

1

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 300 635

Omgivning

Omgivning/natur

Handelsområdet på Mariedel/Ersboda, Stora Birk är ett stort och välbesökt område. Här finns allt man behöver för både privatpersoner och företagare såsom restauranger, bensinstationer, kaféer, modebutiker, yrkesbutiker, konferensanläggningar, matvaruaffärer, gym, friskvårdsanläggningar, frisörer, kontor, företagshotell, detaljhandel, bilhandlare och camping med tempererat bad. Stadsdelarna Ersboda och Mariedal är ett även ett omtyckt bostadsområde med aktivt föreningsliv och närhet till naturen och alla dess möjligheter. Ni hittar området i den norra delen av Umeå stad med goda bussförbindelser och möjlighet till gratis parkering.

Närservice

Restauranger, matvaruaffärer och övrig handel.

Kommunikationer

Mellan Umeå Centrum och Mariedal/Ersboda är det goda bussförbindelser och busshållplats ligger nära butiken. Med bil tar det bara 5 minuter in till Umeå Centrum. Flygplatsen ligger endast 6-7 minuter utanför staden och traffikeras flitigt av flera större flygbolag. Med Botniabanan har vi idag en snabb och direkt tågförbindelse söderöver ner till Stockholm.

Övrig information

Övrigt

100% Förnyelsebar el Vi köper enbart ursprungsmärkt el. Märkningen är en garanti för att elen kommer från förnyelsebara energikällor; vindkraft, vattenkraft, biomassa och solkraft. Miljöcertifikat Flera av våra fastigheter är certifierade enligt märkningarna GreenBuilding, Miljöbyggnad och BREEAM.

Dokument

Björnvägen 9
Sökhjälp