Skriv ut

Skapa PDF

Gottsunda allé 14 A, Ultuna/Sunnersta

uppsala

Nu ges tillfälle att starta restaurangverksamhet i en nyproducerad lokal i kvarteret Dykaren med möjlighet till uteservering på det lokala torget.

Fakta

Typ av ledig lokal: Övrigt
Storlek: 106 m²
Tillträde: Prel. tillträde kvartal 4 2018
Karta

Information

Beskrivning

Uppsalahem bygger just nu 226 nya lägenheter i kvarteret Dykaren. Området ligger mellan Ultuna och Sunnersta längs Dag Hammarskjölds väg. Totalt kommer vi att bygga närmare 700 hyresrätter i området under en femårsperiod. Torget som förläggs intill Gottsunda allé blir kvarterets samlingspunkt. Kring torget kommer det att finnas två lokaler för restaurangverksamhet samt en större lokal där det planeras för en offentlig verksamhet. Lokalen har individuell mätning av varm- och kallvatten och fiber via Open Universe kommer att finnas indraget. Fettavskiljare kommer att vara ansluten. Lokalens ventilation är dimensionerad för stekbord men inte för kolgrill. Denna lokal kan preliminärt tillträdas under fjärde kvartalet 2018. Vid intresseanmälan bifoga en verksamhetsbeskrivning med just ert unika koncept, verksamhetskalkyl, organisationsnummer samt kontaktuppgifter.

Planlösning

Utförande

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Lokalens planlösning anpassas i den mån det är möjligt efter hyresgästen önskemål samt utifrån byggnadens fasta schakt och installationer. Lokalen kan sammanslås med angränsande restauranglokal och totalt få en lokalyta om 242 kvm.

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 106

Omgivning

Företag i närheten

Friskis & Svettis, Sveriges lantbruksuniversitet, ICA Kvantum Gottsunda, Riksmäklaren m.fl.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering sker längs med gatan. Parkeringsplatser för hyresgäster kommer att iordningställas men kommer till tillträdet inte att vara klara. Parkeringsplats hyrs separat och i mån av ledig plats.

Närservice

Kvarteret Dykaren ligger ca 1 kilometer från Gottsunda centrum där både kommersiell service i form av olika butiker samt offentlig service i form av bibliotek och vårdcentral finns.

Kommunikationer

Linje 8 passerar Gottsunda Allé och du tar dig kommunalt till Uppsala Resecentrum på 13 minuter.

Skyltläge

Ja, ut mot torget.

Övrig information

Övrigt

Det finns ingen kölista till lokaler. Uppsalahem förbehåller sig fri prövningsrätt på intressenter och väljer den verksamhet som är bäst lämpad för respektive lokal.

Sökhjälp