Gottsunda allé 14A

Bäcklösa , Uppsala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

245 m²

Hyra

1 670 kr/m²/år

Tillträde

Efter överenskommelse

Beskrivning

  • Övrigt

Tillfälle att starta egen restaurangverksamhet i Bäcklösa med möjlighet till uteservering på det lokala torget!

Som ny hyresgäst har du möjlighet att sätta din egen prägel på lokalen för att den ska passa just din verksamhet, då nuvarande hyresgäst kommer att överlåta lokalen utan köksutrustning, inredning och markis.

Lokalen ligger i direkt anslutning till torget som är områdets samlingspunkt och kring torget finns denna restauranglokal med möjlighet till uteservering på kommunens mark, samt en obemannad matbutik och en butik/verkstad för cyklar. 

Lokalen har individuell mätning av varm- och kallvatten och fiber via Open Universe. Fettavskiljare finns ansluten. Lokalens ventilation är dimensionerad för stekbord men inte för kolgrill, 1510 l/s.

Uppsalahem har de senaste åren bebyggt kvarteret Dykaren i Bäcklösa, ett området som ligger mellan Ultuna, Sunnersta och Gottsunda längs Dag Hammarskjölds väg. Totalt har vi byggt närmare 500 bostäder i området och andra fastighetsägare bygger och har byggt fler bostäder.

Övrig information

Övrigt:

I hyran ingår kostnad för avfallshantering. Kostnad för varm- och kallvatten, samt tömning av fettavskiljare tillkommer. Uppsalahem ställer krav på säkerhet i form av 6 månadshyror i deposition från hyresgästen vid förhyrning av lokaler. Vid intresseanmälan bifoga en verksamhetsbeskrivning med just ert unika koncept, verksamhetskalkyl, organisationsnummer samt kontaktuppgifter. För energideklaration, se sidan https://www.boverket.se/sv/energideklaration/sok-energideklaration/ För mer information gällande överlåtelsen, vänligen kontakta: Henrik Yng Företagsförmedling Klaus Müller Eftr Tel 070-5252000 henrik@maklarbolag.se www.maklarbolag.se.

Ytor

  • Total yta:

    245 m2

Ytbeskrivning

Lokalen färdigställdes vid årsskiftet 2019/2020 och har ljusa väggar, mörka golv och mörka fönsterpartier.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Fiberanslutning
Skyltfönster

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Nuvarande hyresgäst önskar överlåta hyresavtalet som löper till 2024-12-31 och med förlängning om 3 år.

Tillträde:

Efter överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

1670

I hyran ingår:

Värme, skatt

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ultuna 2:27

Byggår:

2019

Planlösning:

Restauranglokal om 245 kvm med två serveringsytor, bar och kök.

Dokument

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Entré i markplan i direkt anslutning till torget.

Omgivning

Företag i närheten:

Grannar vid torget är AutoMat och RC Cykel. I närområdet finns även gallerian i Gottsunda Centrum, samt Friskis & Svettis, Sveriges lantbruksuniversitet och Statens veterinärmedicinska anstalt.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Kundparkering sker längs med gatan. Parkeringsplats för hyresgäst hyrs separat och i mån av ledig plats i området.

Närservice:

Kvarteret Dykaren ligger 1 kilometer från Gottsunda centrum där både kommersiell och offentlig service finns i form av olika butiker samt bibliotek och vårdcentral.

Skyltläge:

Ja, ut mot torget.

Kommunikationer

Linje 8 passerar Gottsunda Allé och du tar dig kommunalt till Uppsala Resecentrum på 19 minuter. Även linje 4 från Ultunaallén tar dig till Resecentrum.
Gottsunda allé 14A