Erikslund
| Västerås

Favorit Dela

Hallsta Gårdsgata 2

Butikslokal i bästa läge på Erikslund.

 • Kategori:

  Butik, Lager/Logistik

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  1 300 m²

 • Hyra:
Synnerligen attraktivt belägen butikslokal vid infarten till Erikslunds Handelsområde. Lokalen har ett fantastiskt bra skyltläge, stora skyltfönster, mycket goda trafikflöden. När belägna koncept som McDonalds, Burger King, Bauhaus, Max Hamburgare, Mio Möbler. Lokalen utvecklas i samråd med tillträdande hyresgäst.
 • Total yta

  1300 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Travarsföraren 2

Byggår:

1990

Planlösning:

Ca 1.300 kvm fördelat på entréplan om ca 1.000 kvm säljyta, lager och ett entresolplan om ca 300 kvm lämpligt för kontor, personal alt lager. Hiss och trappa som förbinder våningsplanen. Entréplan med öppna planlösning. Smidigt godsintag likväl som varuutlämning i lokalens bakkant alt på sidan av lokalen.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Erikslunds handelsområde ligger i den västra delen av Västerås och är idag Sveriges fjärde största handelsområde. Erikslund omfattar ca 160 st butiker till en samlad handlad handelsyta om ca 200.000 kvm och har årligen av drygt 10 miljoner besökare.

Närservice:

På Erikslunds handelsområde finns en uppsjö av butiker både inom sällanköp likväl som dagligvaruhandeln. Här finner ni stora väletablerade kedjor som IKEA, ICA Maxi, Bauhaus, Mio, Elgiganten, Media Markt, Willys, City Gross m.fl. likväl som ett stort attraktivt materbjudande.

Kommunikationer:

Det är smidigt och enkelt att hitta till Erikslunds handelsområdet som ligger dikt norr om E18 strax väster om citykärnan och det är fri parkering i hela handelsområdet. Med buss linje 3 och 11 så tar det ca 15-20 minuter ifrån Västerås Central.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jonas Weimer

Uthyrare

Jonas Weimer

jonas.weimer@klovern.se

010- VISA NR 010-482 72 04

Marknadsförs av Klövern AB
Smedjegatan 15
72213 VÄSTERÅS
klovern.se
Hallsta Gårdsgata 2

Om Klövern AB

Klövern är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. En central komponent i Klöverns affärsidé är närhet och engagemang, genom lokalt baserad personal på alla prioriterade orter säkerställer vi att våra hyresgäster, liten som stor, ska kunna få bästa möjliga service och bemötande.

Fler annonser från denna annonsör