Kungens kurva | Kungens kurva

Favorit Dela

Jägerhorns Väg 11

Kombinationslokal om 648 kvm i Kungens Kurva kontor, lager, lättare produktion etc. Ljusa och trevliga ytskikt och port i markplan. 19 parkeringsplats.

Beskrivning

En funktionell lokal i två plan; fina kontorsutrymmen,1 tr upp, lager bv med egen port in. 19 st parkeringsplatser samt inhägnad uppställningsyta om ca 10 Markplan/BV: - Lager-/produktionsdel med egen port i markplan. - Pentry - WC - Några mindre kontorsrum och ett fint GYM-rum 1 tr upp: - 16 st kontorsrum; ytan kan även anpassas och det går utmärkt att skapa en mer öppen planlösning om så önskas - Konferensrum - Öppet pentry med matplats. - WC/dusch och kapprum. Välkommen att kontakta oss för visning!
  • Total yta

    648 m2


Teknisk information

Lokalen kan nås via:

- lastbil


Omgivning

Omgivning/natur:

Kungens Kurva är Sveriges största handelsområde; ett mycket brett utbud av all tänkbar handel och service i det direkta närområdet.

Närservice:

Stort utbud av diverse service; restauranger och shopping m.m. Dessutom når du Skärholmens moderna köpcentrum på endast två minuter med bil.

Kommunikationer:

Fastigheten ligger knappt 500 meter från E4/E20 vilket gör den mycket tillgänglig. Ett flertal busslinjer finns i området och du tar dig snabbt och smidigt till de större knutpunkterna så som ex. vis Skärholmen Centrum. Närmaste tunnelbana är Skärholmen; ca 1 km.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Johnny Korhonen

Uthyrare

Johnny Korhonen

jk@kwpa.se

070- VISA NR 070-727 49 47

Marknadsförs av Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA
kwpa.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Jägerhorns Väg 11

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Fler annonser från denna annonsör