Skriv ut

Skapa PDF

Iggebygatan 12, Kontorshuset Vråken

västerås

Moderna kontorsrum med goda kommunikationsmöjligheter i direkt anslutning till E18 uthyres med möjligt tillträde direkt efter kontraktskrivning!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: enl. ÖK
Storlek: 62 m²
Tillträde: 2018-11-01 omgående enl. ÖK
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns det möjlighet att hyra 3st olika kontorsrum i ett kontorshotell på Plan 1 (motsvarar våning 3 av 7) i kontorshuset Vråken i Västerås. Fastigheten har en enastående ljusgård som skapar ett oerhört presentabelt intryck för såväl kunder, medarbetare och samarbetspartners. I dagsläget finns ett tiotal hyresgäster i huset, främst företag med konsultverksamhet av olika slag med teknikinriktning. Rummen är på 38, 15, resp. ca 9 kvadratmeter, varav det sistnämnda inte är byggt för tillfället och därmed kan anpassas efter önskemål. Toaletter och fikarum med pentry (73 kvm) delas med andra hyresgäster på samma plan. Om så önskas kan förändringar i planlösningen göras. Fastigheten är mycket lättillgänglig tack vare närhet till såväl E18 som busslinjer och cykelbanor. Närheten till E18 bidrar också med ett fantastiskt skyltläge för den som har ett behov av att synas. I fastigheten finns en mängd olika faciliteter som är tillgängliga för hyresgästerna; bland annat konferensrum med utsikt över hela Västerås City, två olika relaxrum med bastu samt takterasser. På fastighetens bottenplan finns ett garage och ute på gården finns utomhusparkeringar med tillgång till ström för motorvärmare. Kontakta Håkan Kadesjö (070 511 95 47) för mer information.

Planlösning

Utförande

Byggår

1988

Renoveringsår

2003

Våningsplan

3 av 7

Antal rum

3, anpassningsbart

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 62

Ekonomi

Hyra

enl. ÖK

I hyran ingår

Värme, skatt

Omgivning

Företag i närheten

Kadesjös Ingenjörsbyrå AB, Combitech, Aros Sportmedia, Eitech, Broson Steel, Bruks, Gleason Sweden, Västerås Vård och Omsorg

Parkeringsmöjligheter/garage

Möjlighet att hyra garageplats samt parkeringar med el för motorvärmare på gården

Kommunikationer

Väldigt goda

Skyltläge

Väldigt god exponering mot E18 på byggnadens fasad

Iggebygatan 12
Sökhjälp