Stenalyckans handelsområde
| Halmstad

Favorit Dela

Lägatan 2

 • Kategori:

  Butik

 • Hyra:

  Tilkommer

 • Storlek:

  300 - 1 320 m²

Lokalen har ett bra skyltläge med exponering mot E6. Kontorsdel på plan 2 ligger i direkt anslutning till lagerdelen på våning 1. Lagerdelen på totalt 720 kvm kan delas om mindre lager önskas.
 • Total yta

  1320 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 600 600 800
Lager/Logistik 300 720

Ekonomi


Utförande

Byggår:

2003

Planlösning:

Plan 1, Lager denna lokal har måtten 30 x 24 meter tillträde via 2 portar. Lokalen kan delas. Plan 2. kontor på ca: 600 kvm här finns 6 kontorsrum, vilorum, kök, arkivrum samt större konferensrum. Även en del oinredd yta som kan användas lager eller kontor.


Omgivning

Omgivning/natur:

Snöstorp har troligen varit boplats sedan urminnes tider och betraktades före år 1970 som en egen ort. Idag har området vuxit samman med Halmstad, gränsande till Vallås i norr och Fyllinge i sydost. Du finner Snöstorp ca 4,5 km öster om stadskärnan, på östra sidan av E6:an. Läget är förmånligt när det kommer till det kommersiella utbudet då det ligger på gångavstånd från Vallås centrum, Eurostop och Stenalyckan. Samtidigt har man nära till naturen i Fylleåns dalgång, bildad av en enorm isälv under senaste inlandsisens avsmältning. Ån omges av plana strandterrasser och landskapet är under pågående förändring då ån ständigt ändrar sin väg genom det. En längre promenad tar dig till Stadsbondgården som är ett populärt utflyktsmål för barngrupper och familjer. Bussförbindelserna är goda och cykelvägarna likaså. Snöstorps hembygdsgård invigdes 1971 och stoltserar med en betydande samling fornfynd, utställningar av bruksföremål, redskap och fordon. I trädgården finns en örtagård innehållandes krydd- och medicinalväxter. På gården sker en rad aktiviteter under året, bl a ett midsommarfirande och en vårmarknad. Snöstorps kyrka med sina tinnar och torn stod färdig 1883 och utnämndes år 2006 till Sveriges vackraste kyrka. Den ritades av Emil Langlet som inspirerades av gamla romerska rundkyrkor men ändrade utseendet så att kyrkan istället blev sexkantig. Bara fem andra kyrkor i landet har den formen. Langlet placerade också predikstolen i kyrkans mitt för att understryka att Guds ord står i centrum, denna finns i dag till vänster om altaret. Till de aktiva föreningarna i Snöstorp hör bland annat Snöstorp Nyhem FF som har sin hemmaplan på nya Skedalaheds Idrottspark som bl a stoltserar med en konstgräsmatta, en annan aktiv förening är PRO Snöstorp-Vallås. Närheten till Arenahallen gör det enkelt att bl a besöka olika evenemang, utställningar, idrottsmatcher, Halmstads skejtpark och äventyrsbad. Här finns också gym, ishall och bensinmackar. Tvärsöver vägen från Arenan sett ligger Busfabriken, ett paradis för barnen.

Företag i närheten:

All tänkbar handel i området, lunchrestauranger etc.

Kommunikationer:

Mycket bra förbindelse med närhet till E6


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

LJ

Lennart Johansson

johansson@industriformedling.se

Marknadsförs av Industriförmedling
Storgatan 25
30243 HALMSTAD
industriformedling.se
Lägatan 2

Om Industriförmedling

För att förmedla kommersiella fastigheter krävs kompetens, specialkunskaper, erfarenhet och inte minst ett stort kontaktnät. Det har vi! INDUSTRIFÖRMEDLING är ett mäklarföretag som specialiserat sig på: • Förmedling av industri-, kontors-, affärs-, & hyresfastigheter • Förmedling av fastighetsbolag och företag • Hyresförmedling av industri-, kontors- & butikslokaler • Jord & Skog Vi har kompetens och erfarenhet • specialkunskaper • kontakter • ansvarsfulla medarbetare som levererar engagemang och service utöver det vanliga. Välkommen till oss med dina fastighetsaffärer!

Fler annonser från denna annonsör