Skriv ut

Skapa PDF

Maskinvägen 1, Åsbro/Askersund

åsbro

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Kontorshotell, Lager/Logistik
Hyra: Med eller utan värme/el beroende på överenskommelse med hyresvärd.
Storlek: 20 - 160 m²
Tillträde: Tillträde omgående
Karta

Information

Beskrivning

Lokaler med goda logistikmöjligheter i Åsbro, nära riksväg 50. Kontorslokaler i funktionellt skick. Fastigheten är byggd på tidigt 80-tal men är välskött. Omklädningsrum samt tillhörande toalett och dusch är nyrenoverat 2012/2013.

Utförande

Byggår

1984

Renoveringsår

2000

Våningsplan

2 av 2

Planlösning

Bottenvåning Ingång kortsida, hall 4kvm Litet kontor 20kvm med fönster direkt i anslutning till hall. I hallen finns även en toalett med handfat. Innanför kontor finns en hall som är möjlig att ha som ”väntrum” dvs bord, stol att sitta ner vid för eventuella gäster. Fikarum 10 kvm med köksbänk, vatten samt kyl och frys. Stort fönster. Tvättutrymme ca 12kvm med kaklad dusch samt separat toalett med handfat. Fungerar att använda som tex omklädningsrum. Dusch renoverad 2013. Rummet ligger i anslutning till maskinhall. Övervåning Trätrappa upp till övervåning där det finns två kontor. Ett kontor på 25 kvm med fönster mot utegård samt ett fönster in mot verkstad/maskinhall. Stort kontor på 40 kvm i trevlig vinkel med fyra fönster fördelat på två väggar med mycket gott ljusinsläpp. Fönster med utsikt över infart till fastighet samt gårdsplan. Bottenvåning med separat ingång Separat kontor/personalrum 20kvm med eget pentry samt egen ingång finns. Egen toalett finns i hallen.

Teknisk information

Uppvärmning

Luftvärme

Ventilation

Ventilation/Utsug finns

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 20 160

Ekonomi

Hyra

Med eller utan värme/el beroende på överenskommelse med hyresvärd.

Omgivning

Företag i närheten

Lokalerna finns i Åsbros centrala företagsområde i nära anslutning till flertalet stora och små företag bla Husqvarna, Alfapac och ITS.

Parkeringsmöjligheter/garage

Stor uppgrusad parkering som är inhägnad.

Kommunikationer

Busshållsplats utanför lokalen med goda kommunikationer till Askersund, Hallsberg och Örebro. Bilresa från Askersund tar ca 15 min, Hallsberg ca 15 min och Örebro ca 25 min.

Skyltläge

Lokalen ligger längs med genomfarts led in i Åsbro.

Övrig information

Övrigt

Lokaler skulle passa för ex snickare, elektriker som önskar dela lokaler/kontor, ha omklädningsmöjligheter och har behov av en maskinhall/verkstad i anslutning till kontor.

Dokument

Länkar

Maskinvägen 1
Sökhjälp