Skriv ut

Skapa PDF

Skolgången 18, Centrum

gävle

Kontorslokaler med goda parkeringsmöjligheter i Hemsta.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 400 - 400 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kontorslokaler i Hemsta med goda parkeringsmöjligheter. Ljusa fina lokaler 1 tr upp med hiss. Restaurang finns i samma hus.

Utförande

Våningsplan

3

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 400 400

Omgivning

Omgivning/natur

Gävle är en expansiv handelsstad med en stabil, positiv befolkningstillväxt och goda kommunikationer. Staden har ett attraktivt, geografiskt läge med närhet till Arlanda och Stockholm. Här möts också två Europavägar (E4 och E16), tre järnvägar och sjöfarten med Gävle Hamn - hjärtat för import och export på ostkusten. I Gävle finns ett brett och intressant näringsliv med ca 7000 företag i olika storlekar och inom alla branscher. Gävle centrum är en levande mötesplats med shoppinggator, affärsgallerior,

Närservice

Fastigheten är belägen i stadsdelen Hemsta. I omgivningen finns ett flertal resturanger och matvaruaffär.

Kommunikationer

Bra kommunikationer med stadsbussarna till centrum. Till centralstationen är det ca 2 km.

Övrig information

Övrigt

100% förnyelsebar el. Vi köper enbart ursprungsmärkt el. Märkningen är en garanti för att elen kommer från förnyelsebara energikällor; vindkraft, vattenkraft, biomassa och solkraft. Grönt hyresavtal Vi erbjuder våra hyresgäster Grönt hyresavtal. Vi arbetar tillsammans med våra hyresgäster för att minska energiförbrukning inom både verksameheten och fastigheten. Miljöcertifikat Flera av våra fastigheter är certifierade enligt märkningarna: Green Building, miljöbyggnad och BREEAM.

Dokument

Skolgången 18
Sökhjälp