Solna strand
| Solna

Favorit Dela

Röntgenvägen 2

Fantastisk lokal med upp till 3 meter i takhöjd. Gemensam reception samt populära Restaurang S med konferensanläggning i fastigheten.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  2022-04-01 Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  2 300 m²

 • Hyra:
 • Total yta

  2300 m2


Utförande

Byggår:

1972

Renoveringsår:

2005

Våningsplan:

2

Planlösning:

Flexibel och yteffektiv planlösning kontorslösningar med mötesrum i mittkärnan. Lokalen har mycket god takhöjd med upp till 3 meter till undertak. Här finns alla möjligheter att skapa ert drömkontor!


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Närservice:

I fastigheten ligger den mycket populära Restaurang S och här finns även en konferensanläggning där det största mötesrummet tar ända upp till 150 personer. På entréplanet finns en för fastigheten gemensam reception som erbjuder FM-tjänster i form av bland annat; kemtvätt, skrädderi, skomakeri och bildäcksbyte. I källarplanet finns ett gym/motionshall. I närområdet finns ett stort utbud av restauranger med olika inriktningar och även gym, bankomat och Pressbyrå. Till Sundbyberg tar det cirka fem minuter att promenera och här finner du all övrig service.

Kommunikationer:

Kommunikationsläget kan knappast vara bättre. Några minuters promenad bort finns tunnelbana, pendeltåg, tvärbana, bussar och fjärrtåg. Sommartid kan du även ta båt till jobbet som går från Riddarholmen via Alvik till Solna strand och är gratis för Humlegårdens hyresgäster.


Övrig information

Övrigt:

Lokalen blir tillgänglig 2022-04-01.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anneli Aspe

Anneli Aspe

anneli.aspe@humlegarden.se

0739 VISA NR 0739-16 10 80

Marknadsförs av Humlegården Fastigheter AB
Box 5182, Engelbrektsplan 1
10244 STOCKHOLM
humlegarden.se
Röntgenvägen 2