Stöökagatan 13

Askersund , Askersund
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

240 m²

Hyra

Hyra enligt överenskommelse

Tillträde

omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Lokal på våningsplan två i centrala Askersund i anslutning till torget. Lokalerna kan skräddarsys och anpassas utifrån hyresgästens önskemål!

Lokal i centrala Askersund i anslutning till torget. Lokalen finns på plan två och kan skräddarsys samt anpassas till en eller flera verksamheter utifrån hyresgästens önskemål. Lokalen är lämplig till exempelvis kontorslandskap. Idag ligger ICA Torghallen samt två mindre butiker i samma fastighet. Lokalerna kan omgående byggas om och rustas!

Övrig information

Övrigt:

Kan även vara intressant att sälja fastigheten, bra hyresavtal finns.

Ytor

  • Total yta:

    250 m2

Ekonomi

Tillträde:

omgående

Hyresinformation:

Hyra enligt överenskommelse

Utförande

Planlösning:

Lokal på våningsplan 2 på ca 240kvm. Egen ingång och hiss. Lokalen kan vara lämplig för kontor, konferens, möteslokal, m.m. Lokalerna kan byggas om och skräddarsys efter hyresgästens krav/behov. Det finns väldigt många tänkbara möjligheter med lokalerna!

Omgivning

Företag i närheten:

Lokalen ligger i centrum vid torget i Askersund omgiven av stadens alla butiker. Lokalen finns på andra våningen och är lämplig till kontor, konferens, möteslokaler etc. Närmaste granne är ICA som finns i samma fastighet, samt två butikslokaler på markplan i samma byggnad.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter i nära anslutning till lokal.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med buss.
Stöökagatan 13