Solna strand
| Solna

Favorit Dela

Röntgenvägen

Härlig lokal med god takhöjd och öppen planlösning. Fint ljusinläpp och effektiva arbetsytor. Här finns även gym, restaurang och konferensmöjligheter.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  534 m²

 • Hyra:
 • Total yta

  534 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Stenhöga 1

Byggår:

2020

Våningsplan:

7

Planlösning:

Lokalerna är utformade för att ge en god arbetsmiljö. Det gäller såväl val av tekniklösningar och material såväl som ljud och ljus för de anställda. Lokalerna är flexibla både vad gäller utformning, storlek och det arbetssätt som bäst lämpar sig för er verksamhet. Det kommer också vara enkelt att med små medel kunna förändra sina lokaler över tid. Inflytt Q1 2023.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Bara några minuters gångväg från kontoret hittar du vackra stråk längs vattnet som inbjuder till lunchpromenad och kanske en löptur innan arbetet börjar. Här nere kan du även båtpendla under sommarperioden med elhybridbåten Movitz som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City – Solna strand. Humlegården bjuder våra hyresgäster på båtpendlingskort.

Närservice:

Många bra restauranger, oavsett om du söker en plats för frukostmöte, affärslunch eller catering. Under den varma årstiden växer sig restaurang och café ut på gården och platsen får trevliga uteserveringar och miljöer där man även ska kunna ta med sig sin dator och arbeta i en kreativ miljö utomhus. I området finns lokaler för större evenemang eller andra tillfälliga behov av ökade ytor. Centralt i kvarteret ligger fyrstjärniga Grow Hotel, som ger liv och rörelse från tidig morgon till sen kväll. Här finns 176 rum och studios, gym, restaurang och välkomnande lobby.

Kommunikationer:

Strategiskt läge med många kommunikationsmöjligheter! Solna strands T-banestation ligger mitt i området och ett flertal busslinjer trafikerar igenom området. Pendeltåg, tvärbanan och Mälarbanan avgår från Sundbybergs station som nås på tio minuter. Solna strand ligger alldeles intill Huvudstaleden och nära E4:an. Till Stockholms city tar det drygt tio minuter, till Bromma Flygplats ca tre minuter och till Arlanda drygt en halvtimme. Cykel- och promenadvägar leder via Huvudsta in mot Stockholm City.


Övrig information

Övrigt:

Origo – ett nytt kvarter i Solna strand. I Solna strand, precis i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg, växer det nya kvarteret Origo fram. Ett kvarter som både är grönt och urbant, med över 50 000 kvadratmeter kontor, utmärkta kommunikationer, och ett svårslaget utbud av restauranger, service och smarta tjänster. Origo blir en mittpunkt och en attraktiv, välkomnande, dynamisk plats där människor kan mötas och trivas. Inflyttningen påbörjas 2023. Högt uppe i byggnaden finns flera takterrasser som bjuder på en fantastisk utsikt. Terrasserna är både interna och externa, beroende på plan och läge. Här kan man äta sin lunch, arbeta, ha ett möte eller bara ta en paus. På en av takterrasserna hittar man också en takbar med milsvid utsikt, en välkomnande och föränderlig plats, som kan användas året runt för möten och events.


Visa hela beskrivningen

Länkar

Kontaktuppgifter

Annelie Liljeqvist

Annelie Liljeqvist

annelie.liljeqvist@humlegarden.se

070- VISA NR 070-591 93 82

Marknadsförs av Humlegården Fastigheter AB
Box 5182, Engelbrektsplan 1
10244 STOCKHOLM
humlegarden.se
Röntgenvägen