Skriv ut

Skapa PDF

Packhusgatan 1, Helmia, Karlstad

karlstad

Fräscha lokaler på hel kontorsvåning med trevliga sällskapsytor, flertalet konferens/möteslokaler och en solig takterass.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 551 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Kontorsvåningen är beläget på våning 3 av 4, i en byggnadsdel som tillhör Helmias bilanläggning i Karlstad. Lokalerna är i bra skick och är renoverade och uppfräschade mellan år 2008-2012. På kontorsvåningen finns totalt 50 kontorsrum med varierande storlek från 8,5 m² upp till 23 m². Medelstorleken är 15 m². Det finns även flertalet konferens/mötesrum på mellan 23 - 56m². Ett trevligt fika- och lunchrum centralt beläget i kontorsvåningen med uppvärmningsmöjligheter i flertalet mikrovågsugnar samt kyl- och diskmöjligheter. Dessutom finns en härlig takterass på 30 m² i anslutning till lokalerna.

Planlösning

Utförande

Byggår

1991

Renoveringsår

2012

Våningsplan

3 av 4

Planlösning

Kontorsvåningen hittar du på Packhusgatan 1. På entréplan finns skyltmöjligheter och hänvisning till kontorets våningsplan, som man tar sig enkelt till via trappa eller hiss.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 551

Omgivning

Omgivning/natur

Området ligger i ett av Karlstads mest expansiva områden med närhet till Karlstads Stadsträdgård och inre hamn.

Företag i närheten

Helmia

Parkeringsmöjligheter/garage

Ja

Närservice

Närhet till lunchrestauranger, bageri och café. Från fastighetens entré är det 10 minuters promenad till Karlstad centrum där all tänkbar service finns.

Kommunikationer

Ligger lättillgängligt med 10 minuters gångavstånd till Stora Torget, Karlstad tågstation och bussterminal. Närhet till E18.

Skyltläge

Ja

Övrig information

Övrigt

Om annonsören: Kontorsvåningen hyrs ut av Helmia Fastigheter. Helmia ägs och drivs av familjen Walfridson. Koncernen har sitt säte i Sunne och är idag ett av de större bolagen i Värmland som fortfarande har kvar sitt huvudkontor i länet. Helmia har cirka 400 medarbetare och omsätter över 1,5 miljarder kronor. All verksamhet bedrivs i Värmland. I koncernen ingår fem helägda dotterbolag, Helmia Bil, Helmia Lastbilar, Helmia Fastigheter, ICA Toria och Helmia Motorsport. Dotterbolagen ägs och drivs av familjen Walfridson genom moderbolaget Helmia och Helmiastiftelsen.

Filmer

Packhusgatan 1, Helmia, Karlstad

Se ett videoklipp från våningen här!

Packhusgatan 1
Sökhjälp