Skriv ut

Skapa PDF

Packhusgatan 1, Helmia, Karlstad

karlstad

Fräscha lokaler på hel kontorsvåning med trevliga sällskapsytor, flertalet konferens/möteslokaler och en solig takterass.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 1 551 m²

Tillträde: Tillträde från hösten 2017.

Karta

Information

Beskrivning

Kontorsvåningen är beläget på våning 3 av 4, i en byggnadsdel som tillhör Helmias bilanläggning i Karlstad. Lokalerna är i bra skick och är renoverade och uppfräschade mellan år 2008-2012. På kontorsvåningen finns totalt 50 kontorsrum med varierande storlek från 8,5 m² upp till 23 m². Medelstorleken är 15 m². Det finns även flertalet konferens/mötesrum på mellan 23 - 56m². Ett trevligt fika- och lunchrum centralt beläget i kontorsvåningen med uppvärmningsmöjligheter i flertalet mikrovågsugnar samt kyl- och diskmöjligheter. Dessutom finns en härlig takterass på 30 m² i anslutning till lokalerna.

Planlösning

Utförande

Byggår: 1991

Renoveringsår: 2012

Våningsplan: 3 av 4

Planlösning: Kontorsvåningen hittar du på Packhusgatan 1. På entréplan finns skyltmöjligheter och hänvisning till kontorets våningsplan, som man tar sig enkelt till via trappa eller hiss.

Övrigt

Övrigt: Om annonsören: Kontorsvåningen hyrs ut av Helmia Fastigheter. Helmia ägs och drivs av familjen Walfridson. Koncernen har sitt säte i Sunne och är idag ett av de större bolagen i Värmland som fortfarande har kvar sitt huvudkontor i länet. Helmia har cirka 400 medarbetare och omsätter över 1,5 miljarder kronor. All verksamhet bedrivs i Värmland. I koncernen ingår fem helägda dotterbolag, Helmia Bil, Helmia Lastbilar, Helmia Fastigheter, ICA Toria och Helmia Motorsport. Dotterbolagen ägs och drivs av familjen Walfridson genom moderbolaget Helmia och Helmiastiftelsen.

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 551

Omgivning

Omgivning/natur: Området ligger i ett av Karlstads mest expansiva områden med närhet till Karlstads Stadsträdgård och inre hamn.

Företag i närheten: Helmia

Parkeringsmöjligheter/garage: Ja

Närservice: Närhet till lunchrestauranger, bageri och café. Från fastighetens entré är det 10 minuters promenad till Karlstad centrum där all tänkbar service finns.

Kommunikationer: Ligger lättillgängligt med 10 minuters gångavstånd till Stora Torget, Karlstad tågstation och bussterminal. Närhet till E18.

Skyltläge: Ja

Länkar

Filmer

Packhusgatan 1, Helmia, Karlstad
Sökhjälp