Skriv ut

Skapa PDF

Alsnögatan 11, Södermalm

stockholm

Lokal med rymd och industriell karaktär som går att anpassa efter företagets önskemål.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 2 600 kr/m²/år. I hyran ingår Kyla/värme 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 25 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.
Storlek: 1 661 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen har stora öppna ytor och 3 meters takhöjd. För den som vill kan den industriella karaktären framhävas utan att göra avkall på ljud- och luftkvalitet. Lokalen ligger på entréplan och är lätt att hitta till för kunder. Stora lastportar direkt från lasthissar till lastkaj.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

3

Planlösning

Lokalen lämpar sig bäst för öppen planlösning (se idéskiss). Ny hyresgäst kan vara med och påverka utformning och planlösning.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 661 2 600

Ekonomi

Hyra

2 600 kr/m²/år. I hyran ingår Kyla/värme 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 25 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Omgivning

Omgivning/natur

Området är mixat med bostader, kontor och mindre servicebutiker. I anslutning till huset finns två parker med egna uteplatser. Rogivande lunchpromenade kan rekommenderas på norra Hammarby kajen eller till Fåfängan med sin unika utsikt några minuters gångväg från Det Vita Huset.

Närservice

I huset finns en lunchrestaurang och i omgivningen finns flera. Enklare service som blomaffär, sko- och nyckelservice samt matbutik finns i närheten liksom ett gym. Med en kortare promenad nås söders utbud av restauranger, shopping och övrig service. Sickla Köpstad med sitt enorma utbud ligger ca 3 minuters bilväg från Det Vita Huset.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbana är Slussen som nås av ca 40 busslinjer till och från Nacka/Värmdö och ett antal innerstadsbussar på 2 minuter samt Saltsjöbanan. Hållplatserna ligger på max 5 minuters gångväg från Det Vita Huset.

Länkar

Sökhjälp