Skriv ut

Skapa PDF

Gustav III:s Boulevard 34, Frösunda

solna

Fräsch lokal med fint ljusinsläpp och hög kvalitet i materialval. Flexibel planlösning för ett öppet och modernt kontor.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 827 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Fräsch lokal med fint ljusinsläpp och hög kvalitet i materialval. Flexibel planlösning för ett öppet och modernt kontor. God närservice med restauranger, post, livsmedel, biltvätt i huset, busshålllplats utanför fastigheten och gångavstånd till Arenastaden.

Utförande

Byggår: 2000

Våningsplan: 2

Övrigt

Övrigt: FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Övrigt

Hiss: Ja

Lokalen kan nås via: - lastbil

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 827

Omgivning

Omgivning/natur: Fastigheten ligger i en miljö som präglas av både kontor och bostadsfastigheter. Hagaparken och Ulriksdal erbjuder naturskön omgivning för promenader, löpning eller picknick. Vid Brunnsviken kan man bada eller åka skridskor på vintern.

Närservice: Närområdet kring fastigheten erbjuder ett stort antal butiker, restauranger, matbutiker, bank och träningsmöjligheter.

Kommunikationer: Fastigheten nås lätt med både bil och kommunala färdmedel. Solna station ligger ca 10 minuters gångväg bort. Flertalet bussar trafikerar området 70, 156, 177 till olika delar av Stockholm. Flygbuss eller bil till Arlanda går på ca 25 minuter.

Dokument

Sökhjälp