Skriv ut

Skapa PDF

Nygatan 21-23, Centrum

gävle

Butik i Gallerian Flanör.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 10 - 263 m²
Karta

Information

Beskrivning

Flanör erbjuder den exklusiva möjligheten för driftiga företagare att på bästa läge i Gävle hyra mindre yta i en större befintlig lokal, yta från 20 kvm och uppåt finns att tillgå. Här kan du med ett nytt koncept, enmansföretaget som brinner för sin produkt utveckla sina ideer med likasinnade! Här finns möjlighet att driva en butik på egen hand, skapa en mix av produkter som lockar stor publik. Bara fantasin sätter gränserna för vad denna yta kan utvecklas till! Hör av er till våra uthyrare och presentera er ide så lägger vi pusslet tillsammans!

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 10 263

Omgivning

Omgivning/natur

Gävle är en expansiv handelsstad med en stabil, positiv befolkningstillväxt och goda kommunikationer. Staden har ett attraktivt, geografiskt läge med närhet till Arlanda och Stockholm. Här möts också två Europavägar (E4 och E16), tre järnvägar och sjöfarten med Gävle Hamn – hjärtat för import och export på ostkusten. I Gävle finns ett brett och intressant näringsliv med ca 7.000 företag i olika storlekar och inom alla branscher. Gävle City är en levande mötesplats med shoppinggator, affärsgallerior.

Närservice

Fastigheten är centralt belägen intill Stortorget som är en populär och naturlig knutpunkt i Gävle. Här hittar du torghandel, uteserveringar, evenemang m.m. Området runt torget präglas av hög puls och folkliv. Det är också A-läge för handel och här finner du bland annat de flesta kedjebutikerna och stans gallerior. Livsmedelsaffär, bank, apotek och lunchrestauranger finns runt hörnet. Flanörgallerian är en av Gävles mest välkända gallerior med shopping, butiker och kafé i Gävle City.

Kommunikationer

Närhet till taxi, buss- och tågförbindelser. Ca 500 m till tågstation och busstation. Gävle - Arlanda tar 60 min med X2000. Endast 100 m till navet för stadsbussarnas trafik på Stortorget.

Dokument

Nygatan 21-23
Sökhjälp