Skriv ut

Skapa PDF

Södra Grytsgatan, Centralt - Norrköping Science

norrköping

Ta chansen och sätt dig granne med universitetet och andra spännande företag i ett kunskapsintensivt kvarter fullt med tjänsteföretag.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 250 - 820 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Var med och skapa ditt drömkontor när Klövern lägger sista pusselbiten i Industrilandskapet. Här planeras ett nytt stadskvarter med adress Kopparhusen. Kopparhusen blir en blandning av moderna flexibla kontorslösningar tillsammans med bostäder, studentbostäder, restauranger och kaféer, allt för att skapa en stadsdel som lever hela dygnets timmar. Kopparhusen blir den nya destinationen intill Pronova och inom Norrköping Science Park, för kunskaps- och tjänsteföretag att trivas och utvecklas i tillsammans.

Utförande

Byggår

2018

Våningsplan

5

Planlösning

Kontor från ca 250 kvm till ett plan om ca 800 kvm med kontor och aktivitetsbaserade lösningar. Din kontorslokal utformas tillsammans med arkitekten med betoning på effektiva flexibla lösningar med färg och form som passar just Ditt företag.

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 250 820

Omgivning

Närservice

Restauranger, konferensanläggningar, gym, grönområden.

Kommunikationer

3 minuters promenad till spårvagn, buss och länstrafik vid Väster Tull. 8-10 minuters promenad till city. 12-15 minuters promenad till Norrköpings Centralstation. 4 minuter med bil till E4. 10 minuter med bil till Kungsängens flygplats.

Dokument

Länkar

Sökhjälp