Skriv ut

Skapa PDF

Nya kontor och butiker 2017, Mölndals innerstad

mölndal

Kontor och butiker i Mölndals innerstad med inflyttning 2017. Skräddarsydda butiker och kontorslokaler på Brogatan, Medborgaregatan och Bergmansgatan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Övrigt
Storlek: 140 - 4 400 m²
Karta

Information

Beskrivning

Brogatan • Medborgaregatan • Bergmansgatan Om kvarteret Hajen i Mölndals innerstad • Mölndalsbostäder bygger kvarteret Hajen som är en del av stadsutvecklingsprojektet Mölndals innerstad, som ska göra centrala Mölndal till en levande och attraktiv stadsdel med mötesplatser, ett stort utbud av handel samt skapa plats för många fler verksamheter och bostäder. Kvarteret kommer att präglas av en generös atmosfär och en stor bredd av möjligheter. Verksamheterna blir en viktig del i det lokala stadslivet och kompletterar med sin egenart av elegant utformad stadsidyll den nya gallerian som byggs i omedelbar anslutning. Skräddarsydda lösningar för butik och kontor • Kvarteret Hajen kommer att innehålla moderna och attraktiva lokaler med stora möjligheter för blivande hyresgäster att utforma storlek och funktion efter egna behov. I bottenplanet planeras det för butiker och café. Lokalerna har mycket bra skyltlägen, med stora ljusinsläpp genom generösa skyltfönster och högt i tak. På andra våningsplanet finns kontor i olika storlekar, med möjlighet att vara med i utformningen. Garage finns i nära anslutning.

Utförande

Byggår

2017

Övrigt

Övrigt

Sammanlagt 6500 kvm (LOA) med stora möjligheter för blivande hyresgäster att utforma storlek och funktion efter egna behov.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 200 3 000
Butik 140 1 400

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Garage finns i nära anslutning.

Närservice

Ja

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med buss, tåg och spårvagn.

Skyltläge

Lokalerna ger mycket bra skyltlägen, med stora ljusinsläpp genom generösa skyltfönster och högt i tak.

Länkar

Sökhjälp