Skriv ut

Skapa PDF

Isafjordsgatan 30A, Kista

kista

En fantastik lokal högst upp med solig terrass! Något som är mycket uppskattat av personalen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 687 m²
Karta

Information

Beskrivning

Till denna fina lokal med bra placering i fastigheten söker vi både privata företag/myndigheter/utbildningsföretag mfl. Fastigheten har en bra variation när de kommer till olika hyresgästers verksamheter och möjligheterna är många. Då fastigheten inte har så många bärande väggar innebär detta att kontoret är mycket flexibelt för olika planlösningar.

Planlösning

Utförande

Byggår

1993

Våningsplan

6

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 687

Omgivning

Omgivning/natur

KISTA SCIENCE CITY, Stockholms innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi) där näringsliv akademi och och offentliga aktörer sedan 1986 samverkar i syfta att skapa ett världsledande centrum för digital forskning. Innovationsklustret är det största i Europa och det tredje största i världen med över 8 500 arbetsplatser. Kista spänner över fyra kommuner som tillsammans har en vision för området med bland annat investeringar i infrastruktur, näringsliv, bostäder och högre utbildning.

Närservice

Kista Galleria erbjuder all den service man kan tänka sig och är en av Stockholms mest välbesökta Gallerior. Allt från shopping, restauranger och olika nöjesaktiviteter erbjuds. För den biosugne erbuder SF en fin och ombygg biograf. Gillar man racing erbuder O´learys, förutom bowling även GoCart. Många välkända märken som H&M, KappAhl, Nilsson Shoes, Vero Moda, Indiska mfl finns etablerade här.

Kommunikationer

Från fastigheten till tunnebanan tar det 2-3 minuter att promenera. Olika Busslinjer går genom området och precis utanför finns en hållplats som tar dig lätt upp till Pendeltågsstationen "Helenlund". Till Arlanda och Bromma tar man sig både med taxi, flygbussar eller Pendeltåg (Arlanda). Kista är svårslaget om man vill sitta i ett område med bra kommunikationer. Efter år 2022 kommer även tvärbanan att korsa Kista.

Sökhjälp