Högsbo/Sisjön
| VÄSTRA FRÖLUNDA

Favorit Dela

E A Rosengrens Gata 19

Topprenoverat kontor med öppen planlösning mitt i Högsbo.

 • Kategori:

  Kontor

 • Hyra:

  1 200 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer värme 81 kr/m² och år, fastighetsskatt 23 kr/m² och år.

 • Storlek:

  446 m²

I centrala Högsbo har vi ett stort topprenoverat kontor med öppen planlösning på andra plan i en fastighet med goda parkeringsmöjligheter. Stora fönster vetter ut mot Dag Hammarskjöldsleden med härligt ljusinsläpp. Man har i anslutning till lokalen tillgång till en gemensam ljusgård som kan användas till företagsmingel, möteslounge, lunchsittning m.m.
 • Total yta

  446 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 446 1 200

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1200


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Högsbo 13:4

Våningsplan:

2


Omgivning

Omgivning/natur:

Hösgbo/Sisjön Högsbo-Sisjön industriområde har vuxit fram till att bli Nordens största företagsområde med drygt 1000 företag. Högsbo-Sisjön handelsområde ligger i sydvästra Göteborg inte lågt från Frölunda torg och Mölndals centrum. Det centrala läget och närhet till stora trafikleder har gjort området mycket attraktivt för företag i olika branscher.

Närservice:

Närhet till köpcentrum 421, Sisjöns handelsområde och Frölunda Torg med all tänkbar service.

Kommunikationer:

Flertalet bussförbindelser på 2 minuters gångavstånd och närhet till knutpunkten i Järnbrott.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Kicki Grönlund

Uthyrare

Kicki Grönlund

kicki.gronlund@kungsleden.se

031- VISA NR 031-755 56 44

Marknadsförs av Kungsleden AB (publ)
Box 11284
40426 GÖTEBORG
kungsleden.se
E A Rosengrens Gata 19

Om Kungsleden AB (publ)

Kungsleden är ett börsnoterat fastighetsbolag verksamt i Sverige med inriktning på att aktivt äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner. Vi erbjuder tillgängliga och ändamålsenliga lokaler i rätt lägen och till rätt pris för kontor, industri/lager samt handel. Våra förvaltare och uthyrare finns baserade vid något av våra sju lokalkontor där de i nära dialog med hyresgästerna arbetar för att säkerställa bra, trygga och flexibla lokaler. Vårt bestånd består idag av drygt 300 fastigheter lokaliserade i Storstockholm, Storgöteborg, Mälardalen och sydvästra Sverige samt ett antal tillväxtorter i övriga Sverige. Genom att förstå den lokala marknaden samt att inom vissa områden samla beståndet i kluster, har vi möjlighet att möta hyresgästernas behov men även snabbt erbjuda nya lösningar när lokalbehoven ändras.

Fler annonser från denna annonsör