Spårvägen 8

Västerslätt , UMEÅ
PDF Spara Dela
PDF
Spara
Dela
Yta

250 - 1 550 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Lager/Logistik

Toppenläge på Västerslätts industriområde, stor industrilokal med tillhörande butiksyta och kontorsdel, kan delas.

Lokalen ligger placerad i hörnet mot Spårvägen / Timotejvägen. Här finns även stora industriytor med en större port på baksidan. Kontorsrummen ligger ut mot Timotejvägen. Lokalen anpassas efter era behov och kan delas av. I samma fastighet hyr idag Hydroscand samt Byggbeslag.

Övrig information

Övrigt:

Övrigt 100% Förnyelsebar el Vi köper enbart ursprungsmärkt el. Märkningen är en garanti för att elen kommer från förnyelsebara energikällor; vindkraft, vattenkraft, biomassa och solkraft. Miljöcertifikat Flera av våra fastigheter är certifierade enligt märkningarna GreenBuilding, Miljöbyggnad och BREEAM.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager/Logistik 250 1 550

Utförande

Våningsplan:

1

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Bra verksamhetsläge på Västerslätts Industriområde.

Närservice:

Nära till all handel på området, finns både restauranger och mataffär på gångavstånd.

Kommunikationer

Nära busshållplats, cirka 2 km till centrum där man hittar centralstation för buss och tåg. Endast 10 min till Umeå Flygplats.
Spårvägen 8

Om Diös Fastigheter AB

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 24,5 mdkr, ett bestånd om 329 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 455 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB

Storgatan 38B

90326 UMEÅ

www.dios.se

Fler från Diös Fastigheter AB