Brogatan

Mölndal , Mölndal
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 000 - 30 000 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Nu bygger vi kontorsfastigheten MIMO - mitt i Mölndal.

Mölndals innerstad genomgår just nu en omfattande förändring. En viktig del av detta är Mölndal Galleria som NCC utvecklat tillsammans med Citycon. Gallerian öppnade i september 2018 med 70 butiker och ett flertal restauranger. Här möts besökaren av ett varierande butiksutbud med trivsam atmosfär och levande mötesplatser. Nu fortsätter vi utvecklingen av Mölndals innerstad genom att bygga MIMO - mitt i Mölndal. MIMO kommer att kunna erbjuda sina hyresgäster moderna kontor med ett enastående läge. Här finns direkt närhet till allmänna kommunikationer så som buss, pendeltåg, spårvagn och fjärrtåg. Fastigheten erbjuder ett fantastiskt skyltläge ut mot E6:an och en milsvid utsikt ifrån de övre våningsplanen. Vi räknar med att välkomna nya hyresgäster under 2024. Läs mer om projektet på vår projektsida, klicka på länken nedan.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 1 000 30 000

Teknisk information

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Brogatan

Om NCC Property Development AB

NCC Property Development är ett av fyra bolag inom NCC-koncernen. Vi verkar främst inom kontor, handel och logistik och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. För oss på NCC är det viktigt att i ett nära samarbete med kunden skapa en unik arbetsplats. Vi kombinerar expertis med en djup förståelse för kundernas verksamhet, processer och utmaningar och vi strävar efter att inspirera, stötta och ge kunden råd på ett konsultativt sätt. Med utgångspunkt i vårt koncept Future Solutions by NCC, som grundar sig i omfattande studier av kring framtidens arbetsplatser, har vi skaffat oss en bra grund av insikt och inspiration för att stötta vårt arbete.

NCC Property Development AB

Herrjärva torg 4

17067 SOLNA

www.ncc.se

Fler från NCC Property Development AB