Mölndal
| Mölndal

Favorit Dela

Brogatan

Nu bygger vi kontorsfastigheten MIMO - mitt i Mölndal.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    1 000 - 30 000 m²

  • Hyra:
Mölndals innerstad genomgår just nu en omfattande förändring. En viktig del av detta är Mölndal Galleria som NCC utvecklat tillsammans med Citycon. Gallerian öppnade i september 2018 med 70 butiker och ett flertal restauranger. Här möts besökaren av ett varierande butiksutbud med trivsam atmosfär och levande mötesplatser. Nu fortsätter vi utvecklingen av Mölndals innerstad genom att bygga MIMO - mitt i Mölndal. MIMO kommer att kunna erbjuda sina hyresgäster moderna kontor med ett enastående läge. Här finns direkt närhet till allmänna kommunikationer så som buss, pendeltåg, spårvagn och fjärrtåg. Fastigheten erbjuder ett fantastiskt skyltläge ut mot E6:an och en milsvid utsikt ifrån de övre våningsplanen. Vi räknar med att välkomna nya hyresgäster under 2022. Läs mer om projektet på vår projektsida, klicka på länken nedan.
  • Total yta

    30000 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 000 30 000

Teknisk information

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa: https://byggtjanst.se/acdmy/en-introduktion-till-miljocertifiering


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Maria Björsander

Maria Björsander

maria.bjorsander@ncc.se

0702 VISA NR 0702-70 24 97

0702 VISA NR 0702-70 24 97

Marknadsförs av NCC Property Development AB
Herrjärva torg 4
17067 SOLNA
ncc.se
Brogatan

Om NCC Property Development AB

NCC Property Development är ett av fyra bolag inom NCC-koncernen. Vi verkar främst inom kontor, handel och logistik och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. För oss på NCC är det viktigt att i ett nära samarbete med kunden skapa en unik arbetsplats. Vi kombinerar expertis med en djup ¬förståelse för kundernas verksamhet, processer och utmaningar och vi strävar efter att inspirera, stötta och ge kunden råd på ett konsultativt sätt. Med utgångspunkt i vårt koncept Future Solutions by NCC, som grundar sig i omfattande studier av kring framtidens arbetsplatser, har vi skaffat oss en bra grund av insikt och inspiration för att stötta vårt arbete.

Fler annonser från denna annonsör