Mölndals Bro 1

Mölndal , Mölndal
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

400 - 30 000 m²

Hyra

Tillträde

2024

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

MIMO MåBraKontor - mitt i Mölndal.

Grundläggande för alla välmående företag är att medarbetarna mår bra. Men hur bygger man en bra företagskultur där människor trivs och utvecklas? Frågar du oss är tydliga visioner, väl förankrade värderingar och en särskiljande affärsidé viktiga byggklossar, men lika viktigt är platsen där man tillbringar en stor del av sin arbetstid.  Vi kallar det MåBraKontor, där MIMO Mitt i Mölndal har det som behövs för att företag och medarbetare ska trivas och utvecklas.

MIMO kommer att kunna erbjuda sina hyresgäster nybyggda MåBra Kontor med ett enastående läge. Här finns direkt närhet till allmänna kommunikationer så som buss, pendeltåg, spårvagn och fjärrtåg. Fastigheten erbjuder ett fantastiskt skyltläge ut mot E6:an och en milsvid utsikt ifrån de flertalet av våningsplanen.

MIMO kommer att välkomna sina nya hyresgäster under 2024.

Vill du veta mer om MåBraKontoren? Läs mer på husets egen sajt, klicka på länken nedan.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 400 30 000

Bekvämligheter

Cykelrum
Gym
Mötesrum
Reception
Restaurang
Skyltläge
Terrass

Ekonomi

Tillträde:

2024

Teknisk information

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Närservice:

Mölndal Galleria och övriga Mölndals innerstadsutbud utanför dörren.

Skyltläge:

Fantastiskt skyltläge ut mot E6:an i norrgående och södergående riktning.

Kommunikationer

Granne med Mölndals resecentrum. Här finns alla tänkbara allmänna kommunikationer - buss, spårvagn, pendeltåg och fjärrtåg.
Mölndals Bro 1

Om NCC Property Development AB

NCC Property Development är ett av fyra bolag inom NCC-koncernen. Vi verkar främst inom kontor, handel och logistik och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. För oss på NCC är det viktigt att i ett nära samarbete med kunden skapa en unik arbetsplats. Vi kombinerar expertis med en djup förståelse för kundernas verksamhet, processer och utmaningar och vi strävar efter att inspirera, stötta och ge kunden råd på ett konsultativt sätt. Med utgångspunkt i vårt koncept Future Solutions by NCC, som grundar sig i omfattande studier av kring framtidens arbetsplatser, har vi skaffat oss en bra grund av insikt och inspiration för att stötta vårt arbete.

NCC Property Development AB

Herrjärva torg 4

170 67 SOLNA

www.ncc.se

Fler annonser från NCC Property Development AB