Skriv ut

Skapa PDF

Strandbergsgatan 12, Kungsholmen

stockholm

Söker ni kontor som inte är som alla andra - Då har vi någonting för er!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 3 600 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Kyla/Värme 140 kr/m² och år, fastighetsskatt 184 kr/m² och år.
Storlek: 543 m²
Karta

Information

Beskrivning

Här finns en unik möjlighet att skapa ditt företags drömlokal högst upp i fastigheten med fantastiskt ljusinsläpp. Här får du vara med och planera utformningen på kontoret från start.

Planlösning

Utförande

Byggår

1948

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 543 3 600

Ekonomi

Hyra

3 600 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Kyla/Värme 140 kr/m² och år, fastighetsskatt 184 kr/m² och år.

Omgivning

Omgivning/natur

Nordvästra Kungsholmen kommer att bli stadens största tillväxtområde under den kommande 10-års perioden. Här skall byggas uppemot 4000 nya bostäder och åtskilliga tusen anställda får sina nya arbetsplatser här. I takt med detta kommer ännu mer handel och service att etablera sig här.

Närservice

I närområdet hittar du både restauranger, post, bank samt annan service. Inte långt härifrån ligger Västermalmsgallerian med all tänkbar shopping. För den aktive finns, på ett bekvämt avstånd, Stadshagens IP och Kristinebergs IP med grus- och gräsplaner samt löparbanor och en motionsslinga på 7 km.

Kommunikationer

Några meter från fastigheten ligger tunnelbanestationen Stadshagen. Det är 10 minuter till Thorildsplans tunnelbanestation om man vill promenera dit. Fastigheten ligger vid Essingeleden och på- och avfarter till den är lätt åtkomliga.

Strandbergsgatan 12
Sökhjälp