Skriv ut

Skapa PDF

Hörnåkersvägen 14, Täby

täby

Ljust och modernt kontorshotell i bra läge nära Täby Centrum, kollektivtrafik och E18. Gemensamma ytor som kök & konferensrum och fri parkering ingår.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Hyra: Städning av allmänna ytor, larm av gemensamma ytor, konferensrum, kök och parkering ingår i hyran.
Storlek: 12 - 82 m²
Tillträde: Tillträde enl. överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Två lediga lokaler finns för tillfället tillgängliga. Ett kontorsrum finns på övre plan om ca. 12 m2 och ytterligare en större lokal om ca. 70 m2 innehållandes 4 kontorsrum och inre hall på entréplan. Du som potentiell hyresgäst kan välja att antingen hyra ett av ovan nämnda rum eller för det lite större företaget, flera rum. Konferensrum, parkering och fullutrustat kök med matplats samutnyttjas med övriga hyresgäster på kontorshotellet. Alla gemensamma ytor är larmade. Gott om parkering finns i anslutning till fastigheten och är avgiftsfria. Höghastighetsfiber är indraget till kontorsrummen.

Utförande

Byggår

1985

Renoveringsår

2015

Våningsplan

1 av 2

Antal rum

4, anpassningsbart

Planlösning

Totalt finns 2 lokaler kvar för uthyrning. Den ena lokalen om ca. 70 m2, innehållandes fyra kontorsrum, ligger på entreplan i direkt anslutning till kök och konferenslokal. Det andra om ca 12 m2 ligger på plan 1. Parkering finns att tillgå på fastigheten avgiftsfritt.

Teknisk information

Uppvärmning

Fjärrvärme

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

Busshållplats finns i närområdet. Avstånd till Täby Centrum är ca 1,3 km. Roslagsbanans närmaste station är Täby Galopp ca 700 m bort. Parkering utanför.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 12 82

Ekonomi

Hyra

Städning av allmänna ytor, larm av gemensamma ytor, konferensrum, kök och parkering ingår i hyran.

I hyran ingår

Värme, skatt, el

Omgivning

Omgivning/natur

Centralt i Täby kommun med närhet till det mesta

Företag i närheten

Många företag sitter i området. I huset finns en blandning av bolag med olika inriktningar. Som exempel kan nämnas Gemu Armatur, SkandPers, Pensionärspoolen, Kommersiell service m.fl

Parkeringsmöjligheter/garage

Avgiftsfri parkering finns i anslutning till byggnad

Närservice

Närhet till Täby Centrum med all tänkbar service som butiker, restauranger, banker och träningsmöjligheter. Postens Företagscenter ligger på Kemistvägen, ca 400 meter bort

Kommunikationer

Busshållplats finns i närområdet. Avstånd till Täby Centrum är ca 1,3 km. Roslagsbanans närmaste station är Täby Galopp ca 700 m bort

Skyltläge

Skyltläge finns på fasad

Vägbeskrivning

Från E18/Norrtäljevägen sväng av mot Viggbyholm. Kör på Bergtorpsvägen mot Täby Centrum. Vid Gribbylund Södra svänger ni höger in på ungdomsvägen och sedan tar ni första höger igen och ni är då framme på Hörnåkersvägen.

Dokument

Sökhjälp