Kungsgatan 44

City , STOCKHOLM
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

328 m²

Hyra

7 000 kr/m²/år

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal i bästa cityläge.

Mycket ljus och fin kontorslokal med härligt ljusinsläpp. När du kommer in i lokalen möts du av en fin entré med två fina wc och en inbjudande vänt yta. Kontoret är sedan rumsindelade där varje rum har minst två egna fönster, i kontorets mitt finner du ett väldigt generöst mötesrum, lokalen har även två ytterligare mötesrum i olika storlek. Mer yteffektiv lokal än såhär finner man inte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 328 7 000

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

7000

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tranhuvudet 8

Byggår:

1936

Renoveringsår:

2009

Våningsplan:

3

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten blickar ut över Hötorget och ligger i nära anslutning till korsningen Kungsgatan / Svevaägen.

Närservice:

Serviceutbudet runt Kungsgatan 44 är nästintill obegränsat med mängder av trevliga restauranger och bra handel.

Kommunikationer

Direkt anslutning till tunnelbanestationen Hötorget samt stort utbud av bussar som stannar utanför huvudentrén. Kort promenadavstånd till T-centralen, Centralstationen och Arlanda Express.
Kungsgatan 44

Om Novier

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter. Från värdering till förvaltning, vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med en ständig hunger för innovativa lösningar skapar vi förbättring för både uppdragsgivare och hyresgäster. Genom lyhördhet i alla led förstår vi våra partners affär och skapar värde genom hårt arbete och nyskapande lösningar. Med oss får du en partner som både tänker stort in i framtiden men också får saker att hända i vardagen. På så sätt skapar vi värdefull utveckling och ökar värdet i varje fastighet, platsupplevelse och möte. Besök oss: Blasieholmsgatan 4 A (111 48 Stockholm), Torggatan 4 (411 05 Göteborg) och Gustav Adolf torg 10 A (211 39 Malmö). www.novier.se

Novier

Blasieholmsgatan 4A, Box 7043

103 86 Stockholm

www.novier.se

Fler annonser från Novier