Fotögatan 2-4

Kungssten , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

178 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Äldre kontor, med enkel standard, men med bra läge i Kungssten. Parkeringsplatser utanför går att hyra och nära spårvagn.

Med ett mycket bra kommunikationsläge finner ni detta mestadels rumsindelade enkla kontor med äldre standard (60/70-talsstandard). Kan passa för ett kostnadsmedvetet företag/nystartat företag som är i behov av kontorsyta och som uppskattar goda p-möjligheter och nära allmänna kommunikationer. Mycket lokal för pengarna!

Ytor

  • Total yta:

    178 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Fotögatan 2-4

Våningsplan:

2

Omgivning

Omgivning/natur:

Kungstens industriområde, som ligger i utkanten av Majorna, i Sandarna, är ett strategiskt välplacerat område i utkanten av centrala Göteborg. Här finns goda kommunikationsmöjlighter såväl med kollektivtrafik som med bil. I Kungstens industriområde samsas olika verksamheter inom tyngre industri, samhällsservice, kreativa verksamheter & handel.

Närservice:

All tänkbar service på nära avstånd. Frölunda Torg ligger ca 5 min bort med bil. Gott om lunchrestauranger i området och vid Mariaplan.

Kommunikationer

Ett flertal busslinjer samt spårvagnslinje nr 11. Goda på-/avfarter från viktiga leder.
Fotögatan 2-4

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Lokalisera AB

Flöjelbergsgatan 20B

431 37 Mölndal

www.lokalisera.se

Fler annonser från Lokalisera AB