Skriv ut

Skapa PDF

Tullvaktsvägen 2, Östermalm

stockholm

Nytt kontorshotell på Östermalm.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell, Lager/Logistik
Storlek: 10 - 30 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

I korsningen Tegeluddsvägen och Lindarängsvägen, med adress Tullvaktsvägen 2, har vi lager eller förråd. Det är lokaler som är en del av kontorshotellet, Gärdets Kontorsgemenskap. Kontoret huserar i hela det översta planet om ca 1200 kvm. Läget är fritt med strålande utsikt över Gärdet och Frihamnen. Det finns rum från 10 kvm, för 1-2 pers, upp till rum om 30-40 kvm för 4-8 personer. Rummen är ljusa och det finns gott om konferensrum. Bl a finns en fd biograf för 20-30 pers., perfekt för presentationer. I hyran ingår internet, kaffe, pausrum, konferensrum, bemannad reception, städning, alla hyrestillägg mm. Rummen hyrs ut omöblerade men går att få möblerat om man så önskar. Kontakta oss så berättar vi mer.

Planlösning

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 10 30

Omgivning

Närservice

Läget erbjuder även direkt närhet till härliga promenader på Gärdet/Djurgården och massor med restauranger mm.

Kommunikationer

Parkering finns att tillgå och bussen stannar direkt utanför. Buss 76 och 72 kommer var 15:e minut och Blåbuss 1 var 5:e minut. Det är endast ca 10 min promenad till Gärdets T-bana.

Övrig information

Övrigt

I källaren finns omklädningsrum med bastu och duschar. Perfekt om man t ex vill springa på lunchen eller cykla till jobbet.

Tullvaktsvägen 2
Sökhjälp