Kistagången 12, Kista, Kista - Kontor
Kistagången 12, Kista, Kista - Kontor
Kistagången 12, Kista, Kista - Kontor

Kista | Kista

Favorit Dela

Kistagången 12

Modernt kontor i centrala Kista.

Beskrivning

Välkommen till Time Building mitt i centrala Kista. Här finns moderna kontor med bemannad reception med café och en populär restaurang med uteservering. Grön el, energioptimering och källsortering är standard i byggnaden. I fastigheten finns även konferenscenter, dusch- och omklädningsrum samt cykelförråd. Kontakta oss för mer information.
  • Total yta

    1000 m2


Utförande

Våningsplan:

6


Omgivning

Omgivning/natur:

En trevlig miljö med Grönlandsparken mittemot fastigheten. Under sommarmånaderna finns det en trevlig uteservering i soligt läge.

Närservice:

Kista Galleria med sitt stora utbud av restauranger och shopping finns på ca 5 minuters promenad. Här finns även vårdcentral, gym, biograf och systembolag. Fastigheten ligger även nära Arne Beurlings Torg där ni finner flertalet restauranger, café, Direkten-butik, Victoria Tower och Kistamässan.

Kommunikationer:

Fastigheten är belägen mitt i Kista vilket ger närhet till både tunnelbanan, pendeltåget och bussar. Helenelunds pendeltågsstation och tunnelbanan finns på endast några minuters promenad. Ett flertal bussar, inklusive flygbussarna passerar i närheten. Direkt närhet till både E4:an och E18.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Natalia Ben Jemia

Natalia Ben Jemia

natalia.benjemia@klovern.se

010- VISA NR 010-482 71 01

Marknadsförs av Klövern AB
klovern.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Kistagången 12

Om Klövern AB

Klövern är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. En central komponent i Klöverns affärsidé är närhet och engagemang, genom lokalt baserad personal på alla prioriterade orter säkerställer vi att våra hyresgäster, liten som stor, ska kunna få bästa möjliga service och bemötande.

Fler annonser från denna annonsör