Skriv ut

Skapa PDF

Storgatan 17/Kungsgatan 22, Centrum

skövde

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 200 - 850 m²
Karta

Information

Beskrivning

Butik-/Kontorslokaler centralt i Skövde. I gatuplan finns butik-/kontorslokal om ca 250 kvm. På tredjevåning finns kontorslokaler om ca 200 - 600 kvm. Möjlighet till individuell anpassning finns.

Utförande

Planlösning

Lokalen som ligger på våning 1 och nås från Storgatan 17 och Kungsgatan 22. Lokalen är lämplig som butik eller kontor fördelad på 3 kontorsrum, konferenrum, diverse förråd bland annat i före detta bankvalv, samt personaldelutrymmen, pentry samt wc/dusch. På tredje våningsplan finns möjligheter till individuell anpassning av kontorsutrymmen från ca 200 - 600 kvm. Hiss finns.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 200 600
Butik 200 250

Omgivning

Omgivning/natur

Skövde - livskvalitet och trygghet med storstadens utbud Välkommen till stan med det stora utbudet och nära till allt. Skövde är en trygg och charmig stad med vacker natur och fina friluftsområden inpå knutarna. Det är också en stad i stark utveckling där du kan hitta boenden av alla slag. Kommunen har drygt 50 000 invånare. Högskolan och två regementen attraherar ständigt unga invånare, något som märks i det stora utbudet av restauranger, caféer och uteliv. Runt Högskolan etableras dessutom många nya företag, inte minst inom dataspelindustrin där Skövde tillhör de främsta i landet. Skövde är den största handelsstaden i Skaraborg. Här finns gott om butiker både i centrum och i flera köpcentra utanför stadskärnan. Den kulturintresserade har tillgång till Sveriges äldsta kulturhus - en fantastisk byggnad med både teater, konsthall, konstmuseum, bibliotek och restaurang. Utbudet av kultur är rikt och varierat, du kan till exempel se direktsända operaföreställningar från Metropolitan i New York på Stadsteatern

Storgatan 17/Kungsgatan 22
Sökhjälp