Korsningen Storgatan / Kungsgatan
Entré Storgatan 17
Entré Kungsgatan 22

Centrum | Skövde

Favorit Dela

Storgatan 17/Kungsgatan 22

Beskrivning

Kontorslokaler centralt i Skövde. På tredjevåning finns kontorslokaler om ca 200 - 500 kvm. Möjlighet till individuell anpassning finns.
  • Total yta

    500 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 200 500

Utförande

Planlösning:

Lokalen som ligger på tredje våningsplan finns möjligheter till individuell anpassning av kontorsutrymmen från ca 200 - 600 kvm. Hiss finns.


Omgivning

Omgivning/natur:

Skövde - livskvalitet och trygghet med storstadens utbud Välkommen till stan med det stora utbudet och nära till allt. Skövde är en trygg och charmig stad med vacker natur och fina friluftsområden inpå knutarna. Det är också en stad i stark utveckling där du kan hitta boenden av alla slag. Kommunen har drygt 50 000 invånare. Högskolan och två regementen attraherar ständigt unga invånare, något som märks i det stora utbudet av restauranger, caféer och uteliv. Runt Högskolan etableras dessutom många nya företag, inte minst inom dataspelindustrin där Skövde tillhör de främsta i landet. Skövde är den största handelsstaden i Skaraborg. Här finns gott om butiker både i centrum och i flera köpcentra utanför stadskärnan. Den kulturintresserade har tillgång till Sveriges äldsta kulturhus - en fantastisk byggnad med både teater, konsthall, konstmuseum, bibliotek och restaurang. Utbudet av kultur är rikt och varierat, du kan till exempel se direktsända operaföreställningar från Metropolitan i New York på Stadsteatern

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anders Ahlm

Anders Ahlm

anders.ahlm@fastighetsbyran.se

0708 VISA NR 0708580317

Marknadsförs av Fastighetsbyrån
fastighetsbyran.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Storgatan 17/Kungsgatan 22