Centrum
| SUNDSVALL

Favorit Dela

Köpmangatan 10

Ljus kontorslokal på 5e våningen med härlig ljusinsläpp och utsikt i anrik fastighet i A-läge med hög tillgänglighet.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    235 m²

  • Hyra:
En luftig och mycket ljus kontorslokal om 235 m2 med ett centralt läge på 5e våningen i en vacker och anrik fastighet på en utav Sundsvalls mest tillgängliga gator, Köpmangatan. Fastigheten är mycket tilltalande framförallt entrén med sin vackra mosaikvägg med anor från SCAs tidigare verksamhet i fastigheten vilket är ett ovanligt och vackert inslag i fastigheten. Lokalen har ett flertal cellkontor i olika storlek lämpliga som både kontor, mötes och konferensrum, flertalet med glaspartier mot korridor vil
  • Total yta

    235 m2


Utförande

Våningsplan:

5


Omgivning

Omgivning/natur:

Sundsvall har med sina omkring 100 000 invånare ett levande stadsliv med evenemang, kultur, shopping, restauranger och kaféer. Stenstan är Sundsvalls vackra stadskärna från sent 1800-tal där Norrland möter Europa med praktfulla stenhus, dekorerade fasader, det stora torget och fontäner. Med sin levande stadskärna med puls och liv såsom shopping, restauranger och kultur återfinns även rofullda miljöer såsom grönområden, parker, havet med småbåtshamn, Selångersån samt friskvårdsmöjligheter. Sundsvall har ett

Närservice:

I området finns ett stort och brett utbud av både offentlig och kommersiell service såsom livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, apotek, systembolag samt biografkomplex och hotell.

Kommunikationer:

Fastigheten ligger på ett riktigt A-läge kommunikationsmässigt, med nybyggd E4, resecentrum med tågstation och busshållsplats i området. Till Sundsvall-Timrå Airport är det ca 20 minuters transport samt med en promenad på drygt 5 minuter nås Bussnav. Fastigheten ligger i anslutning till E4:ans södra infart vilket ger en hög tillgängligheten via bil samt flertalet offentliga parkeringsmöjligheterna i området finns att tillgå.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Katharina Engebo

Katharina Engebo

katharina.engebo@dios.se

+46 VISA NR +46 10 470 96 54

Marknadsförs av Diös Fastigheter AB
Universitetsallén 32, Box 179
85103 SUNDSVALL
dios.se
Köpmangatan 10

Om Diös Fastigheter AB

Med ca 370 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till ca 11,7 Mdr är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Diös Huvudkontor ligger i Östersund, och Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap.

Fler annonser från denna annonsör